În sfârşit, Miruna îl cunoaşte pe faimosul Micky Goga: "Dacă facem ce trebuie şi ajungem unde trebuie...ce urmează?!..."

Publicat pe 29.03.2017 la 08:55 Actualizat pe 29.03.2017 la 16:43

Un serial ce a depasit granitele Romaniei!

În episodul cu numărul 10 din iSerialul "Când mama nu-i acasă", dorinţele Mirunei de a deveni cântăreaţă prind tot mai mult contur! Sau, cel puţin, aşa credea ea...

Miruna şi-a pus multe speranţe în faimosul producător muzical Micky Goga, şcolit la Berklee, pe care avea să îl întâlnească, în sfârşit, la el în studio.

După mai multe ore de întârziere, Micky Goga îşi face apariţia, fără să le arunce măcar o privire celor care l-au aşteptat cu sufletul la gură.

"Radu: - Ea e Miruna!

Micky Goga - Negativul!"

După ce le-a acordat câteva minute din timpul preţios, specialistul în muzică găseşte răgaz să dea un prim verdict cu privire la prestaţia celor doi: "Nu e ce trebuie!"...

Nu a durat mult până ce emoţiile Mirunei s-au transformat în nervi, aşa că a izbucnit.

Miruna: Deci, dacă facem ce trebuie şi ajungem unde trebuie...ce urmează?!

Micky Goga: Atunci intervin eu, baby! Îmi pun în mişcare relaţiile, fac lucrurile să meargă, dar asta dacă o să ne cunoaştem, nu bine, ci foarte bine...gen!...

Ce vrea Micky Goga de la Miruna, dar şi dacă cei doi vor ajunge la un consens, aflaţi urmărind iSerialul "Când mama nu-i acasa!".

iSerialul produs de Ruxandra Ion se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmat integral cu telefonul mobil.

În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, telespectatorii Happy Channel vor viziona câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune. Ce se întâmplă “Când mama nu-i acasă”, happy telespectatorii vor afla începând de luni, 13 martie, pe Happy Channel!

”Când mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

În sfârşit, Miruna îl cunoaşte pe faimosul Micky Goga: "Dacă facem ce trebuie şi ajungem unde trebuie...ce urmează?!..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x