Sezonul al doilea din "Prizoniera Dragostei", din 13 mai, la ora 20

Publicat pe 05.04.2016 la 14:46 Actualizat pe 19.04.2016 la 13:46

Aşteptarea a luat sfârşi! Unul dintre cele mai iubite seriale turcești,"Prizoniera dragostei" care se difuzează în prezent la Happy Channel, se pregătește să dea startul celui de-al doilea sezon. Fanii producției vor putea urmari din 13 mai de la ora 20:00, noi episode din „Prizoniera Dragostei”, care îi vor ține cu sufletul la gură.

Dragilor, noi v-am intrebat! Voi ati raspuns! Sezonul al doilea vine din 13 mai la ora 20:00.

Va multumim si asteptam feedbackul asta.

------------------------------------------------------------

Unul dintre cele mai iubite seriale turcești, care se difuzează în prezent la Happy Channel, se pregătește să dea startul celui de-al doilea sezon. Fanii producției vor putea urmări cât de curând noi episode din „Prizoniera Dragostei”, care îi vor ține cu sufletul la gură.

Protagoniștii serialului Tolgahan Sayisman şi Amine Gulse alias Miss Turcia 2014 au cucerit inimile tuturor. Dacă Tolgahan joacă în filme încă din 2006, în timp ce “Prizoniera dragostei” a reprezentat pentru Amine debutul ei în actorie.

Cei doi sunt unii dintre cei mai îndrăgiți staruri din Turcia, ei fiind cunoscuți și de pe urma concursurilor de frumusețe la care au participat de-a lungul timpului.

În „Prizoniera Dragostei”, Tolgahan și Amine interpretează rolul unor tineri, a căror poveste uluitoare de dragoste trebuie să treacă peste piedicile celorlalți.

Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un afacerist de succes, care s-a născut într-o familie foarte săracă și care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar. A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată) și această tragedie l-a marcat definitiv. S-a căsătorit de conveniență, într-o conjunctură care ținea exclusiv de presiuni familiale. Pentru el, căsătoria e doar un parteneriat și atât.

Nur (Amine Gulse) și-a pierdut și ea mama. Frumoasa Nur trăiește o viață liniștită și fericită alături de tatăl ei până când într-o zi el se îmbolnăvește, iar ea rămâne în grija unei mătuși. La un moment dat, Yigit și Nur se întâlnesc, iar între ei se naște o mare dragoste. Doar că cei doi vor trebuie să lupte pentru povestea lor, care aparent, pare una imposibilă.

Momentele de pasiune și intrigă sunt ingredientele unei producții de succes, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură.

În curând, fanii serialului turcesc vor putea urmări sezonul 2 din „Prizoniera Dragostei”. Tu decizi însă ora difuzării acestor noi episoade. Scrie-ne și spune-ne la ce oră preferi să urmărești filmul pe Happy Channel. Pentru noi este importantă părerea telespectatorului, așa că așteptăm cu mare interes mesajele voastre.

În articolul

Sezonul al doilea din "Prizoniera Dragostei", din 13 mai, la ora 20

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x