Vedeta zilei de astăzi - Fecioara: E posibil ca ziua să înceapă cu o dezamăgire sau o deziluzie. Atenție la felul în care faci lucrurile

Publicat pe 19.09.2017 la 08:11 Actualizat pe 19.09.2017 la 08:21

Ce le rezerva nativilor, pentru ziua de astazi, astrele.

Iată care sunt previziunile pentru ziua de astăzi, 19 septembrie.

Berbec

E timpul să te ocupi de toate sarcinile pe care le-ai amânat, de curățenie la birou, acasă sau in… minte. E o zi bună pentru activități care necesită grijă pentru detalii. Dar și pentru a te disciplină în tot ce faci și a deveni mai riguros inclusiv în ce privește dietă și stilul de viață.

Taur

Luna se află astăzi în Fecioară, îngroșând rândurile planetelor aflate în acest semn. Este o zi și o perioadă a creativității, dar o creativitate organizată, pragmatică. Acum e important nu doar să ai idei, ci și să le alegi pe cele cu adevărat funcționale și apoi să le pui în practică.

Gemeni

Pentru ține, totul pare să se învârtă în jurul vieții de familie și căminului. S-ar putea că astăzi să te decizi să începi niște reparații, renovări, reamenajări în locuința sau la sediul firmei. E un moment propice și pentru a-ți redefini prioritățile și a te îngriji mai mult, din interior către exterior.

Rac

Există multă forfotă în zonă comunicării, negocierilor, schimburilor. Chiar dacă unele relații se cer încă ajustate, iar modul în care se derulează unele colaborări nu e deloc pe gustul tău, ai totuși resursele și abilitatea necesară să întorci lucrurile în favoarea ta, dacă ești dispus să renunți și tu la unele puncte de vedere limitative și la unele rigidități.

Leu

E necesar să-ți reconfigurezi activitățile profesionale, să te repozitionezi față de o serie de colaboratori și/sau angajați, să devii mai disciplinat în primul rând în gândire, apoi în acțiune. E timpul să-ți vezi opțiunile cu luciditate, fără înflorituri și fără să te mai amăgești că va veni un noroc de undeva din afară.

Fecioară

E posibil că ziua să înceapă cu o dezamăgire sau o deziluzie, dar asta nu face decât să te trezească la reaalitate și te ajută să înțelegi o data în plus că așteptările de la ceilalți nu sunt de folos nimănui. Una peste altă, o zi de așezare, ordonare, schimbare a priorităților, atenție la ține, la felul în care faci lucrurile. Ai grijă să privești totuși și cadrul larg, în loc să te pierzi în detalii.

Balanță

O perioadă destul de apăsătoare, care te obligă la introspecție și acceptare cu smerenie a consecințelor unor alegeri și fapte trecute. E timpul să te împaci cu ține și cu alții, să renunți la încrâncenare și la dorință de a avea dreptate, pentru a te reconcilia cu o persoană care contează.

Scorpion

Ție, această zi îți arată foarte clar unde ai de recunoscut niște greșeli și ce ajustări e nevoie să faci în relațiile tale și în modul în care ți-ai construit poziția în anumite proiecte. S-ar putea să constați că nu ți-ai negociat bine rolul, contribuția și onorariul, de aceea, e momentul să revii asupra unor discuții și să îndrepți lucrurile.

Săgetător

Foarte multă energie primește zonă carierei, autorității și puterii. Acum e momentul să te uiți mai atent la niște detalii în ce privește evoluția ta profesională și, poate, să iei în calcul și alte opțiuni de afirmare. Cu cât ai mai mult simț practic, cu atât mai multe beneficii poți atrage.

Citește continuarea aici.

În articolul

Vedeta zilei de astăzi - Fecioara: E posibil ca ziua să înceapă cu o dezamăgire sau o deziluzie. Atenție la felul în care faci lucrurile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x