Zorica, surprinsă de locuinţa ultramodernă a Geaninei: "Cam sărac pe la tine, n-ai şi tu o carpetă cu Răpirea din Serai?!"

Publicat pe 28.03.2017 la 10:44 Actualizat pe 29.03.2017 la 13:29

Un serial ce a depasit granitele Romaniei!

În episodul al IX-lea din iserialul "Când mama nu-i acasă", unele mistere par să se dezvăluie doar ca să se adâncească şi mai mult.

Geanina, mama lui Victor, are o întâlnire de gradul III cu ghicitoarea Zorica! Pesemne că nu doar fiul încearcă să uite de trecut, ci şi mama lui.

Zorica a crescut-o pe Geanina ca pe propria fiică şi are nevoie de ea. La fel şi aceasta, deşi cu greu se lasă convinsă! Până la urmă, cele două ajung în casa Geaninei, nu înainte ca "fiica" să-şi transforme "mama" dintr-o ţingancă de şatră, într-o doamnă de societate, cumpărându-i o vestimentaţie modernă, demnă de "zona de lux" în care locuieşte!

Şi mai mare i-a fost însă surprinderea Zoricăi să vadă casa "sărăcăcioasă", amenajată după rigori ultramoderniste, a Geaninei: "Cam sărac pe la tine, n-ai şi tu o carpetă cu <Răpirea din serai>?!" întreabă aceasta!

Dar şi mai mare va fi surprinderea Geaninei când o să afle ce a văzut Zorica despre Victor în cărţile sale....

iSerialul ”Când mama nu-i acasă” este un proiect îndrăzneț, o proiecție unică în România, ce poartă semnătura Ruxandrei Ion.

”Când mama nu-i acasă” se difuzează în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și în reluare de la 23:00. Fiecare episod durează aproximativ 15 minute comerciale. Iar duminica, puteți urmări, de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

iSerialul “Când mama nu-i acasă” prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil și să vezi fiecare episod.

Află ultimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Zorica, surprinsă de locuinţa ultramodernă a Geaninei: "Cam sărac pe la tine, n-ai şi tu o carpetă cu Răpirea din Serai?!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x