5 zodii care redescoperă dragostea în 2018 – Cea mai iubită zodie este…

Publicat pe 13.11.2017 la 22:23 Actualizat pe 01.03.2018 la 16:30

Uneori dragostea vine când ne așteptăm cel mai puțin. Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care vor fi iubite și vor iubi la rândul lor în anul 2018. Află dacă ești și tu una dintre ele!

Uneori dragostea vine când ne așteptăm cel mai puțin. Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care vor fi iubite și vor iubi la rândul lor în 2018. Află dacă ești și tu una dintre ele!

BERBEC:

Așteptarea va lua sfârșit pentru nativii acestei zodii pentru că în anul 2018 vor întâlni persoana potrivită alături de care vor putea să-și construiască o relație bazată pe sinceritate și dragostea, și, de ce nu, chiar o căsnicie.

Pentru cei care au deja o relație, astrele favorizează dragostea în noul an și relația pe care o au se poate concretiza chiar într-o căsnicie. Legătura dintre parteneri se întărește și vor exista momente pline de tandrețe și romantism.

TAUR:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de multă distracție în anul ce urmează și își vor găsi marea dragoste. Deja noul an pare a fi unul promițător pentru tauri.

Taurii nu trebuie să fie pesimiști pentru că tot ce este mai bun va veni în 2018 din punct de vedere sentimental, iar nativii care au deja o relație, ar trebui să stea liniștiți pentru că partenerul de viață le va oferi mai multă dragoste ca oricând.

VĂRSĂTOR:

Anul 2018 se va concentra asupra planului sentimental al acestor nativi. Vărsătorii vor avea parte de surprize plăcute încă din ianuarie și vor întâlni pe cineva care le va schimba orice percepție despre iubire.

Lumea lor va fi dată peste cap și lumea lor se va învârti în jurul persoanei iubite. Deci, nativii acestei zodii care sunt singuri acum, nu trebuie să-și facă gânduri negre pentru că anul ce urmează le va aduce tot ce este mai bun.

RAC:

Dacă în 2017, racii au avut parte numai de dezamăgiri în dragoste, acum totul se va schimba. Vor fi capabili să treacă peste toate eșecurile din fostele relații și vor fi pregătiți pentru un nou început pe plan sentimental.

În momentul în care vor întâlni persoana potrivită, acești nativi își vor da seama de ce nu au merg relațiile anterioare. Anul 2018 va fi un an plin de iubire și voie bună pentru raci.

PEȘTI:

Nativii din această zodie sunt cei mai iubiți în anul ce urmează! Peștii își vor găsi sufletul pereche în anul 2018. Această persoană îi va completa perfect și vor stabili o conexiune mentală ideală, în primul rând, apoi conexiunea se va concretiza în dormitor.

Acești nativi vor trăi o poveste de dragoste ca în povești și totul va fi perfect, încât la început vor crede că nu este adevărat. Peștii care sunt deja într-o relație, vor realiza că persoana de lângă ei trebuie să le rămână alături pentru tot restul vieții.

În articolul

5 zodii care redescoperă dragostea în 2018 – Cea mai iubită zodie este…

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x