Află ce inel de logodnă ți se potrivește în funcție de zodie!

Publicat pe 25.11.2015 la 09:45 Actualizat pe 16.07.2017 la 10:49

Verificarea horoscopului este o plăcere vinovată a multora dintre noi, iar cu ajutorul celor de la POPSUGAR, am decis să combinăm dragostea pentru nunți și astrologia pentru a descoperi ce inel de logodnă se potrivește fiecărei zodii

Verificarea horoscopului este o plăcere vinovată a multora dintre noi, iar dacă vom combina dragostea pentru nunți cu astrologia, putem descoperi ce inel de logodnă se potrivește fiecărei zodii.

Berbec - Încrederea reprezintă semnătura ta. Ești centrul atenției și adori culorile neașteptate, piesele unice.

Taur - Inelul este totul pentru tine. Nu te poți abține să obții ceea ce îți dorești. Adori texturile și culorile care te fac să te simți romantică și senzuală, precum rozul pastel.

Rac - Ai un simț de stil clasic și gravitezi în jurul unor piese feminine. Atunci când vine vorba de inelul de logodnă, îți dorești ceva elegant și frumos - platină și diamante sau pietre vintage.

Leu - Ești îndrăzneață și știi cum să îți faci intrarea. Inelul de logodnă trebuie să sugereze același lucru. Mergi pe ceva luxos ( cu cât mai mare, cu atât mai bine ) și lasă-i pe toți să-ți admire mâna.

Gemeni - Nu te poți asocia atât de ușor cu un singur stil. De fapt, cel mai mult îndrăgești să fii surprins și nu te temi să încerci. Ești extrem de jucăușă, așadar o siluetă care iese în evidență și poate ceva neașteptat sunt ideale pentru tine.

Fecioară - Ești atentă la fiecare detaliu. Este în firea ta să apreciezi și să analizezi fiecare unghi al pietrelor. Cel mai important, adori piesele delicate și practice.

Balanță - Voi sunteți extrem de frumoase și romantice. Inelul de logodnă este delicat și feminin, care este minunat. Pentru că ești o persoană echilibrată, adori inelele bine proporționate, nici prea mic, nici prea mare.

Scorpion - Ești o persoană intensă. Tinzi spre culori închise precum negru și roșu, deci un inel cu diamant nu este suficient de special. Caută pietrele colorate și asigură-te că sugerează că ești o persoană pasională.

Săgetător - Ești extrem de aventuroasă, deschisă la schimbare și iubești o siluetă interesantă. Vei fi surprinsă cât de repede te poți îndrăgosti de un inel unic.

Capricorn - Ești genul extrem de sofisticat. Apreciezi tradițiile, așadar nu există nicio îndoială că vrei să porți cel mai frumos diamant pe deget.

Vărsător - Ești un spirit aventuros și liber și nu îți dorești să porți un inel de logodnă banal. Este grozav, iar spiritul tău independent va alege întotdeauna ceva unic și special.

Pești - Ești un cameleon al stilului și ai nevoie de un inel incredibil. De vreme ce gravitezi în jurul culorilor mării, o piatră, care să strălucească precum oceanul, este ideală.

În articolul

Află ce inel de logodnă ți se potrivește în funcție de zodie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x