Ce îi așteaptă pe nativii zodiacului până în luna noiembrie. Specialiștii avertizează: TRANSFORMĂRI serioase ori despărțiri inevitabile!

Publicat pe 16.05.2017 la 09:46 Actualizat pe 16.05.2017 la 09:55

Schimbari radicale pentru toti nativii!

Până în luna noiembrie, nativii zodiacului vor trece printr-o serie de schimbări. Este perioada în care fiecare va primi pe cât a dăruit în ultimul an și jumătate.

Începând cu seara zilei de 9 mai 2017 și până pe 6 noiembrie 2018, axa Destinului se deplasează pe sectorul Leu-Vărsător: Nodul Nord în Leu și Nodul Sud în Vărsător. Un an și jumătate în care suntem chemați să jucăm rolul principal în propria viață și să nu ne dăm mai multă importanță decât se cuvine în viețile celorlalți, susțin specialiștii de la astrocafe.ro.

Destinul în Leu ne forțează să ne vedem valoarea și să nu ne mai mulțumim cu puțin. Dimpotrivă, să cerem tot ce ni se cuvine în urma meritelor muncite în ultimul an și jumătate, cât Nodul Nord a traversat Fecioara. Cu măsura cu care i-am servit pe alții, cu aceea ni se va întoarce. Pe cât am dăruit, pe atât vom primi.

Destinul în Leu trezește în noi conștiința întregului! Nu avem voie să fim mai puțin decât suntem! El ne împinge să ne exprimăm la întregul potențial și să nu dăm voie niciunui om și niciunei situații să ne facă mai mici! Măreția și integritatea sunt direcțiile următorului an și jumătate. Oriunde ne-am afla și nu putem să strălucim din toate puterile noastre, atragem contexte radicale prin care să rupem lanțurile. Capătul răbdării a fost atins, iar calea sacrificiului este o pistă greșită. Nodul Nord strigă la noi cu toată vocea: Nu ai voie să renunți la tine! Pentru nimic și pentru nimeni! Strălucești? Ești la locul perfect pentru tine.

Locurile de muncă pline de constrângeri și rutină apăsătoare fără perspectivă devin neîncăpătoare și nu mai sunt recomandate. A îndura nu mai este o opțiune. Revoltele personale sunt încurajate de Nodul Sud în Văsător, în numele progresului. Evoluția personală ne poartă spre o contribuție care să ne aducă mai multă satisfacție și, în special, mai multă apreciere! Pe Nodul Nord în Leu, piața de muncă freamătă, iar managerii murmură. Nodul Nord în Fecioară ne-a făcut devotați, buni executanți, răbdători, absorbiți de muncă și răspunderi, preocupați de randament și eficiență, disciplinați ca niște roboți.

Nodul Nord în Leu derobotizează și reumanizează. Impune lideri prin puterea exemplului. Nu mai vrea anonimi cu capul plecat, ci creativi îndrăzneți și inovatori, care cred în ei și își susțin punctul de vedere. Angajații ascultători ce se supun autorității de orice fel, inclusiv celei abuzive, nu mai sunt la modă. Au expirat. Oamenii au nevoie de modele către care să privească de jos în sus. Dacă Nodul Nord în Fecioară ne-a pus să mai plecăm și capul, să acceptăm, să ne smerim (mai ales prin puterea Nodului Sud în Pești), Nodul Nord în Leu ne redă toată demnitatea călcată de alții în picioare sau pe care am predat-o singuri cu știință sau cu neștiință.

În relații, nu este de acceptat decât locul întâi! Locul 2 este exclus! Asta va îndemna multe cupluri să suporte transformări serioase ori despărțiri inevitabile. Trioul conjugal nu mai este nici el de actualitate. Devine de neacceptat să joci rolul secundar într-un trio conjugal, de exemplu. Stima de sine ia avânt și nu mai tolerează concesii.

Când îți dai voie să fii pe locul 2, de fapt nu te apreciezi, nu îți dai valoare, nu te iubești pe tine. Ori tocmai iubirea de sine este cea mai mare calitate pe care ne-o insuflă Nodul Nord în Leu. Iubește-te pe tine ca să-i poți iubi pe ceilalți! Și cum facem asta? Numai ce am explicat: ieșind din toate situațiile de compromis, nemaiacceptând să fim roata de rezervă sau stația de tren pentru cei ce fac haltă doar ca să ia, fără să dea nimic la schimb.

Citește aici continuarea!

În articolul

Ce îi așteaptă pe nativii zodiacului până în luna noiembrie. Specialiștii avertizează: TRANSFORMĂRI serioase ori despărțiri inevitabile!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x