Anunț IMPORTANT de la specialiști! Ce se întâmplă până pe 21 iulie cu zodiile: Toată lumea în hora SCHIMBĂRII!

Publicat pe 27.06.2017 la 10:41 Actualizat pe 27.06.2017 la 10:53

Intre 24 iunie si 21 iulie, nativii zodiacului vor trece prin schimbari, menite sa-i ajute sa-si reconfigureze traseul in viata.

Specialiștii în astrologie ne anunță că traversăm o perioadă caracterizată de un uriaș potențial de schimbare și înnoire. Totul începe cu Luna Nouă în Rac, de pe 24 iunie, iar până pe 21 iulie, vom trăi etape care ne vor ajuta să ne reconfigurăm traseul.

O configurație numită "cruce cardinală" se formează acum pe cer, protagoniștii în rolurile principale fiind Marte (Rac), Jupiter (Balanța), Pluto (Capricorn), Uranus (Berbec), anunță specialiștii de la astrocafe.ro. Iar această configurație pare să ne ceară destul de dur, radical, fără drept de apel, să facem schimbările benefice pentru noi. Să facem curat. Să lucrăm la calitatea propriei vieți. Să fim mai atenți la ceea ce ne hrănește inima și să ne reevaluăm prioritățile. Asta presupune conștientizare, profunzime, asumare, ieșire din comoditate, tărăgănare și complacere.

Este un context considerat greu, dar el poate fi, de fapt, un privilegiu. Ca un tratament necesar, deși nu neapărat confortabil. Pentru că, deși în anumite cazuri pare greu de "dus", el conține potențialul unei înnoiri fabuloase în interiorul, mintea, familia și viață noastră.

Este momentul în care ne cade un val de pe ochi și vedem consecințele alegerilor noastre în toată splendoarea lor. Este momentul în care mulți nu mai pot să ascundă un anume năduf și nu se mai pot preface că nu îi doare ceea ce îi doare. Lacurile Racului, semnul activat acum cu precădere, cresc și își schimbă formă.

Putem vedea ce am creat și cum am creat, ceea ce nu e puțin lucru, pentru că ne da posibilitatea de a crea din nou, diferit, susțin cei de la astrocafe.ro. Fie că vorbim de relații, de profesie sau orice altă zonă concretă de viață în care avem posibilitatea să observăm rezultate măsurabile, fie că vorbim despre o stare, despre cum ne simțim în pielea și în viața noastră, acesta este prilejul de a face diferența între alegerile care ne iau din putere și cele care ne dau putere.

Dacă ceva nu merge, dacă te simți blocat într-o anumită privință, e momentul să te întrebi și să te uiți cum ai generat asta. În ce alegeri persistente te complaci? Ce ai evitat să vezi și să știi? Cum ai încercat să "păcălești" anumite situații, doar pentru a nu le schimba?

În articolul

Anunț IMPORTANT de la specialiști! Ce se întâmplă până pe 21 iulie cu zodiile: Toată lumea în hora SCHIMBĂRII!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x