Eveniment DECISIV: Luna Plină în Capricorn - pe 9 iulie 2017, ora 7:05! AVERTISMENTUL astrologilor pentru fiecare ZODIE

Publicat pe 08.07.2017 la 11:41 Actualizat pe 08.07.2017 la 12:30

Transformare. Asa se traduce contextul astrologic al acestei perioade tensionate.

Transformare. Așa se traduce contextul astrologic al acestei perioade tensionate.

E momentul producerii a numeroase schimbari in viata multor oameni (sunt vizati mai ales cei nascuti in semne cardinale: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn).

Pentru altii nu se produc schimbari vizibile, concrete, dar e posibil ca luna iulie si in special zilele din preajma Lunii pline in Capricorn sa fie resimtite ca o incordare permanenta, ca o asteptare a ceva. Totul se intensifica, energia pare ca se materializeaza in tot felul de situatii care ne smulg din ceea ce numeam odata ordinea fireasca a lucrurilor.

Transformare. Așa se traduce contextul astrologic al acestei perioade tensionate.

E momentul producerii a numeroase schimbări în viață multor oameni (sunt vizați mai ales cei născuți în semne cardinale: Berbec, Rac, Balanța, Capricorn).

Pentru alții nu se produc schimbări vizibile, concrete, dar e posibil că luna iulie și în special zilele din preajmă Lunii pline în Capricorn să fie resimțite că o încordare permanență, că o așteptare a ceva. Totul se intensifică, energia pare că se materializează în tot felul de situații care ne smulg din ceea ce numeam odată ordinea firească a lucrurilor.

Luna plină în Capricorn este apexul perioadei în care sunt activate toate brațele crucii cardinale.

Ne aflăm într-un proces accelerat de purificare, curățenie și transformare a conștiintei. Suntem tot mai mult noi înșine, deci odată cu deschiderea către autenticitate, experiențele, oamenii, care nu se mai potrivesc cu cine devenim, ies din viață noastră.

Ce vreau să spun este că, într-un fel sau altul, creăm mai mult spațiu în viață noastră. Un spațiu pe care simțim să-l umplem acum cu ceva nou, în care suntem entuziasmați să creăm ceva care să ne reprezinte acum și mai ales să ne inspire și să ne bucure.

Această este temă Lunii pline în Capricorn, aspect care se produce duminică, 9 iulie 2017 oră 7:05, cu Luna în Capricorn și Soarele în Rac.

Luna plină activează acum axă vindecării, a intuiției și smereniei, a stilului de viață și obiceiurilor. Vor fi luminate, scoase la suprafața o serie de aspecte, de convingeri, puncte de vedere, emoții, sentimente reprimate (încă din perioadă copilăriei) și orice altceva ne oprește să ne urmăm propria cale.

Capricornul
vorbește despre o cale socială și profesională asumată, lungă, solidă, responsabilă și autentică. Despre autoritatea pe care o avem acolo unde ne aflăm și în ceea ce alegem să facem. Despre responsabilitatea cu care pășim pe drumul ales, în fiecare zi, puțin câte puțin, cu răbdare.

Racul vorbește despre siguranță, securitate emoțională, rădăcini, căldură căminului, legăturile cu familia, educația primită în copilărie, amintiri, tradiție.

Într-un fel, această Luna Plină pune în balanța pe de o parte, alegerile pe care le facem pentru siguranță noastră și confortul personal, iar pe de altă parte dorințele și aspirațiile de ordin social și profesional. Acolo unde am produs un dezechilibru, e nevoie să restabilim echilibrul. Unde am sacrificat prea mult siguranță și confortul personal, e nevoie să ajustăm lucrurile. Iar dacă drumul profesional nu ne împlinește, avem de făcut niște alegeri care să îndrepte această situație.

Această Luna plină este însoțită și intensificată de Marte (Rac) și Pluto (Capricorn). Transformarea este aproape inevitabilă, suntem împinși spre schimbare și progres, spre evoluție și elevare. Este un proces aflat deja aflat în desfășurare cumva se încheie un ciclu început acum 6 luni când a avut loc Luna Nouă în Capricorn. Cei mai mulți dintre noi simț că se apropie ceva, că are loc o transformare profundă la nivel de ființă. Mai ales dacă am tot procesat/eliberat energie și programe vechi, ne simțim că într-o intersecție mare, necunoscută, fără să avem vreo hartă la noi. Suntem doar noi, fiecare în intersecția lui, în față posibilităților, și e timpul să alegem după inspirația și intuiția noastră.

Citește mai departe aici:

În articolul

Eveniment DECISIV: Luna Plină în Capricorn - pe 9 iulie 2017, ora 7:05! AVERTISMENTUL astrologilor pentru fiecare ZODIE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 iulie 2024. Racii trebuie să expună valorile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
a1.ro
Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro
HelloTaste.ro
Dulceață din coji de pepene roșu, pentru deliciul de la micul dejun
Catine
Există sau nu bronz sănătos? Care sunt efectele expunerii îndelungate la soare asupra pielii
useit.ro
De ce nu au fost găsite rămășițe umane în epava Titanicului. Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
MediCOOL
Efectele exercițiilor de pilates. La ce te poate ajuta această activitate fizică
Spynews
Primele declarații ale câștigătorilor Finalei Mireasa. Delia și Liviu au câștigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro
DeParinti
Insolația la bebeluși. Cum acordăm primul ajutor
MediCOOL
Cum susține colagenul sănătatea intestinală. În ce probleme digestive poate fi de ajutor
HelloTaste
Tort cu iaurt și fructe. Rețeta unui desert de vară
x