HOROSCOP 12 februarie. Zodia care are parte numai de bucurii la început de săptămâna

Publicat pe 11.02.2018 la 13:06 Actualizat pe 11.02.2018 la 13:31

HOROSCOP 12 februarie. Previziuni zilei de luni, 12 februarie. Zodia care are parte numai de bucurii la început de săptămâna. Esti tu aceea?

HOROSCOP 12 februarie. Previziuni zilei de luni, 12 februarie. Zodia care are parte numai de bucurii la început de săptămâna. Esti tu aceea?

Horoscop 12 februarie Berbec. O zi foarte importanta in plan socio-profesional. Sunt posibile discutii cu sefii sau oficialii unor institutii, insa pe tonuri ridicate si cu multa implicare emotionala. Fii prudent si contoleaza-ti reactiile, pentru ca exista riscul sa strici relatii si situatii bune. Este o perioada delicata vizavi de statutul tau profesional si de imaginea ta in ochii celorlalti. Seara iti va aduce liniste acasa, printre membrii familiei.


Horoscop 12 februarie Taur. Multă forfotă mentală întreagă zi! Este bine să-ți ordonezi gândurile, să te concentrezi pe treburile prioritare și mai ales să vorbești puțin. În urmă evenimentelor petrecute în această perioadă, unele idei, concepții, filozofia ta de viață vor avea nevoie de schimbări importante. Însă acum trebuie doar să punctezi esențialul și să lași deciziile mărețe pentru următoarele zile. Spre seară relaxează-te cu o lectură bună.

Horoscop 12 februarie Gemeni. Se întrezăresc schimbări la capitolul financiar, partea care vizează banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Iluzia câștigurilor ușoare sau a planurilor de investiții pe termen lung trebuie să o eviți. Chiar dacă la prima vedere crezi că te vei descurcă cu toate cheltuielile, destul de rapid poți constată că te afli pe nisipuri mișcătoare. Rezumă-te numai la strictul necesar și joacă cinstit față de ceilalți.

Horoscop 12 februarie Rac.
Multe răsturnări de situație se întrezăresc în relația cu partenerul de viață și cu partenerii profesionali. Totuși, astăzi vei simți adieri ale schimbării, însă suflul concret va apărea pe parcursul următoarelor zile. Fii prudent în toate aceste tipuri de relații. Chiar dacă senzația că lucrurile îți scăpa de sub control este pregnantă ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Horoscop 12 februarie Leu.
Locul de muncă este o zonă sensibilă astăzi, deoarece se ivesc aspecte noi. Cumva există o ruptură între ține și colegi, activitate profesională propriu-zisă. Este dificil să te implici că până acum în tot ce ține de serviciu, dar va trebuie totuși să depui eforturi în acest sens. Nu forță notă, lucrează cât poți și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere. Sănătatea este vulnerabilă, indicat fiind să te îngrijești serios.

Horoscop 12 februarie Fecioară.
Relațiile sentimentale te provoacă să le acorzi atenție, timp, efort și chiar resurse materiale. Ori persoană iubită, ori copiii roiesc în preajmă ta, însă nu cum ți-ai dori tu. Fiecare are treburile lui și nu pot răspunde astăzi nevoilor tale afective. Cu siguranță aceștia nutresc sentimente bune față de ține, dar nu se pot exprimă când vrei tu sau cum vrei tu. Fii înțelegător, răbdător și oferă-le tu ce îți dorești tu de la ei.

Horoscop 12 februarie Balanța
. Este o zi potrivită activităților domestice și relaționării cu membrii familiei. Chiar dacă la început pare că totul iese anapoda, pe măsură ce se scurg orele zilei vor apărea și succese importante. Mărul discordiei îl reprezintă banii și bunurile patrimoniale, dar și faptul că ești repezit în vorbire și nu ai răbdare să asculți opiniile celorlalți. Ferește-te de griji și de a te implică în treburi care nu te privesc.

Horoscop 12 februarie Scorpion. Astazi esti un bun povestitor, insa ai grija sa nu spui lucruri partial adevarate sau sa exagerezi cu prezentarea aventurilor tale din ultimele zile. Multă lume roieste in preajma ta si unii vor dori sfaturi, altii pur si simplu vor fi gură-cască, iar altii vor incerca sa te provoace cu banalitati. Mentine-ti tonusul si nu te lasa impresionat de toate acestea. Calatoriile pe distante scurte, dar si studiile sunt de luat in calcul.

Horoscop 12 februarie Sagetator. Atentia iti va fi atrasa de veniturile pe care le obtii din activitatea desfasurata la serviciu. Temerile sunt majore vizavi de faptul ca banii vin in salturi, conditiile de munca par scapate de sub control, iar dialogurile colegiale pe tema salarizarii lasa mult de dorit. Si totusi, deocamdata ai suficiente resurse materiale pentru a depasi cu bine aceasta perioada. Depinde numai de tine sa gandesti pozitiv.

Horoscop 12 februarie Capricorn. Provocarile sunt multe si marunte, insa numai tu iti poti ordona gandurile si activitatile astfel incat sa depasesti ziua cu bine. Energiile astrale sunt fluctuante si de aici si starea ta de spirit este la fel. Detaseaza-te de tot si toate si priveste atent la viata ta. Alcatuieste o lista cu aspectele placute, dar si una cu cele mai putin. Apoi cauta solutii pentru imbunatatirea lor. Vei fi surprins cat de bine te vei descurca.

Horoscop 12 februarie Varsator. Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuanta, existand riscul accentuarii unor afectiuni. Paleta de senzatii pe care o experimentezi astazi este generata de temeri ascunse care acum, dupa multa vreme ies la iveala sub diverse forme. Partea buna consta in faptul ca poti sta fata in fata cu necunoscutul si poti obtine intelegerea si ameliorarea unor nemultumiri vechi.

Horoscop 12 februarie Pesti. Relatiile cu prietenii, dar si cu sustinatorii din mediul profesional in care activezi sunt interesante pe de o parte, iar pe de alta parte generatoare de temeri profunde. Vizate sunt in primul rand felul tau de a fi in cadrul unui grup de lucru sau in cadrul unui grup de prieteni alcatuit demult. Fii prudent in aceste relatii si tine cont de sfaturile celorlalti, chiar daca la prima vedere iti displac. Samburele de adevar il vei descoperi curand.

În articolul

HOROSCOP 12 februarie. Zodia care are parte numai de bucurii la început de săptămâna

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x