Horoscop 12 Mai: Scorpion - Nu suporţi lipsa de seriozitate şi angajament a celor din jur!

Publicat pe 12.05.2017 la 08:16 Actualizat pe 12.05.2017 la 08:34

O zi cu emotii de tot soiul pentru Scorpioni!

Berbec

Astăzi este o zi în care e recomandat să iei o mică pauză de la proiectele tale ambițioase și să profiți de entuziasm devenind pentru ceilalți un exemplu motivant prin puterea discursului tău carismatic. Și, dacă alegi să călătorești sau doar să intri în contact cu oameni care-ți permit accesul la alte viziuni, vei avea ocazia să înveți la rândul tău ceva ce-ți va folosi.

Taur

Starea de nemulțumire vis-a vis de relațiile tale parteneriale are probabil și un substrat cu temă financiară care constituie un subiect în plus de anxietate. Totuși, este o bună ocazie să-ți înfrunți temerile cu o doză rezonabilă de detașare, fără a încerca să controlezi oameni și situații. Colegii de serviciu te pot ajută să faci anumite corelații și să treci mai ușor peste aceste momente.

Gemeni

Relația cu partenerul tău de cuplu poate beneficia de un suflu de aer proaspăt, simțind dorință de a va aventură împreună și de a ieși din rutină cotidiană. Te simți încrezător în și capabil de a duce la bun sfârșit proiectele stabilite, direcționând excesul de energie către susținerea argumentată a ideilor și ajungerea la compromis. Banii însă, rămân încă o temă fierbinte.

Rac

Astăzi probabil că vei simți că programul fix de lucru te constrânge destul de tare și că ai prea multă energie că să stai pe loc, așa că încearcă să-ți canalizezi energia în alte direcții. Activitățile sportive ar fi o bună sursă de relaxare, mai ales dacă alegi să le desfășori în natură. Sfatul cuiva din familie, dar și deschiderea către alte idei, te pot ajută în găsirea unei noi soluții pentru sănătate.

Leu

Voia bună, dar și dorință de a experimenta tot felul de lucruri alături de persoană iubită sunt caracteristice pentru ziua de azi. Pune la cale o excursie într-un loc exotic sau fă o surpriză vizitând niște rude pe care nu le-ai văzut de ceva timp. Grijile legate de felul cum îți împarți timpul între carieră și familie nu vor trece din senin, dar îngăduie-ți azi o zi mai lejera.

Fecioară

Poate ești astăzi mai mult în preajmă familiei și a locuinței personale, dar rutină activităților este departe de a pune stăpânire pe ține. Caută să găsești alături de cei dragi soluții privind bugetul, ține cont de părerile lor, iar dacă apăr unele divergente, treci cu optimism mai departe. Emoțiile sunt încă destul de implicate în definirea planurilor tale, dar le poți stăpâni.

Balanţă

Deși încă preocupat de găsirea unor surse de finanțare, dar și de gestionare mai eficientă a bugetului personal, astăzi întâlnirile și toate drumurile pe care va trebui să le faci păr să-ți scoată în cale persoane care să te ajute. Chiar și un sfat pertinent sau o recomandare te pot face să vezi într-un mod optimist situația. Lucrurile nu se pot schimbă peste noapte, deci ai răbdare.

Scorpion

Fie că ești în căutarea unor resurse pentru a-ți materializă o pasiune mai puțin cunoscută, fie că ai nevoie de soluții noi pentru a rezolvă o problemă de sănătate, ai parte de intuiții bune în acest sens, cu condiția să nu scapi din vedere aspectele finanaciare. Relațiile parteneriale păr a te nemulțumi dacă nu pot îndeplini criteriile ce privesc seriozitatea și asumarea angajamentelor.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 12 Mai: Scorpion - Nu suporţi lipsa de seriozitate şi angajament a celor din jur!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x