HOROSCOP 12-18 decembrie. AVERTISMENTUL specialistului pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 12.12.2016 la 10:26 Actualizat pe 12.12.2016 la 10:33

Specilistii in astrologie ti-au pregatit cateva sfaturi pentru aceasta saptamana.

Specialiștii în astrologie ți-au pregătit câteva sfaturi și recomandări pentru săptămâna cuprinsă între 12 și 18 decembrie. Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine și cum te poți feri de probleme, poți afla în materialul următor.

Berbec
Dacă te surprinzi în aceste zile că ai tendința de a te tot pune pe primul plan, fii atent, căci e posibil că ego-ul tău să-ți fi întins o capcană subtilă. Ai uitat că pentru a crea o viață abundență, e necesar să fii conștient de modul în care alegerile tale îi afectează pe ceilalți? Îi manipulezi pe cei din jur, pentru a obține ceea ce îți dorești? Amintește-ți că îți trăiești această existența în comuniune cu ceilalți, și că ești o parte minunată din această creație. Ce alegeri ar face o ființă infinită? Din ce spațiu te raportezi la alte persoane, iubire sau frică?

Taur

Dacă te confrunți cu o situație care te sâcâie, acum e momentul să te uiți la ea cu discernământ și claritate, și mai ales să observi fundația șubredă pe care stai. Toate așteptările și judecățile pe care le ai în legătură cu această, nu fac altceva decât să te țină deconectat de la fluxul divin al abundenței și inspirației. Renunță la a te raportă la trecut și a-ți face griji cu privire la viitor, și lasă această problemă în mâinile Divinității. E timpul să te ocupi mai mult de tine, decât de ceilalți, și să ai încredere că vei găsi soluția cea mai bună.

Gemeni
E posibil ca în aceste zile să te tot implici în diverse proiecte și să uiți de ține. Cum ar fi dacă te-ai mai și distra? Dacă ai îmbină ultilul cu plăcutul? Pur și simplu alege să sărbătorești ceea ce există deja în viață ta și renunță la a-ți mai face tot felul de griji cu privire la viitor. Doar fii aici și acum, și creează din acest spațiu. Timpul liber, bucuria, momentele de liniște, sunt importante pentru ehilibrul tău. Fă acele lucruri care îți plac și te inspiră, căci toate acestea îți cresc nivelul energetic și te conectează la fluxul vieții.

Rac

Deși e posibil că unele situații, din această săptămâna, să-ți dea planurile peste cap, fii încrezător că în final vei reuși. Fii curajos și nu înceta să visezi, indiferent de circumstanțe. Toate aceste răsturnări, nu sunt altceva decât încercări la care îți sunt supuse curajul și încrederea, așa că nu te lasă deturnat de la drumul tău. Ai înțelepciunea de a face față oricăror provocări și de a merge mai departe cu fruntea sus. Fii atent la semne și evită a te lasă influențat de ceilalți, chiar dacă aceștia pot părea bine intenționați.

Leu
Această săptămâna te invită la introspecție, la o “analiza” sinceră a comportamentului tău, față de tine și ceilalți. În care aspect al vieții tale dai dovadă de lipsă de onestitate? Ți-e teamă că celalti să nu te părăsească? În aceste cazuri, controlul, măștile, stimă de sine scăzută, manipularea, nu ajută. Cum ar fi dacă ai alege diferit, dacă ai alege să fii tu, în fiecare moment? Amintește-ți că dacă faci mereu aceleași lucruri, în final o să ai aceleași rezultate și nmic nou nu poate să apăra în acest spațiu. Deschide-te către ce nu știi.

Fecioară
E posibil să simți în această săptămâna că ți se epuizează resursele, iar voința ta proprie nu este deajuns să facă lucrurile să se întâmple. Acum, ar fi de dorit să te odihnești, să petreci timp în liniște, contemplând adevărată sursă a puterii. Ascultă muzică din viață ta, conectează-te conștient la fluxul vieții și apoi mergi mai departe, cu forțe proaspete și idei noi. Acordă mai multă atenție echilibrării relațiilor din viață ta, deoarece în ultima perioadă energia ta a fost îndreptată mai mult în alte zone de interes, uitând de acestea.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 12-18 decembrie. AVERTISMENTUL specialistului pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x