HOROSCOP 13 decembrie - BERBEC: O zi excelentă pentru flirturi și întâlniri amoroase

Publicat pe 13.12.2016 la 08:25 Actualizat pe 13.12.2016 la 08:31

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 13 decembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 13 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
O zi care îți aduce mult chef de vorba și mișcare. S-ar putea că astăzi să mai faci și gafe, tocmai pentru că vorbești mult, ești foarte expansiv și precipitat, mai ales în relațiile cu colegii și prietenii. Ar fi bine că această energie mentală fabuloasă de care dispui astăzi să fie folosită în sensul studiului, acumulării de informații, deci satisfacerii curiozității intelectuale. O zi excelentă și pentru flirturi și întâlniri amoroase. Atenție totuși, e bine să-ți temperezi impulsivitatea și să eviți imprudențele în tot ce faci.

Taur

S-ar putea că astăzi să ai bucuria de a culege niște roade materiale în urmă semințelor semănate în ultimele săptămâni, adică în urmă muncii depuse pentru ajustarea unei afaceri sau derularea unui proiect. Este o zi care poate aduce creștere, expansiune, prosperitate, succes. Iar toate acestea depind de capacitatea de a-ți promova muncă, abilitățile, calitățile. Fără infatuare și fără exagerări.

Gemeni
Există multă energie și veselie, dar și mult chef de vorba. Astăzi probabil că n-o să ai stare, o să fii mereu în mișcare, mereu curios, pus pe glume și foarte îndrăzneț în relațiile cu ceilalți. Sigur că există și posibilitatea de a te aprinde foarte repede din orice și de a luă personal orice critică sau observație pe care o primești. Cu mici excepții, ziua se anunța însă frumoasă și aducătoare de vești bune, dar și de cunoștințe noi.

Rac
O zi care te pune pe gânduri și te invită la izolare, introspecție și meditație. Poți face niște calcule și-ți poți stabili noi priorități în privință banilor, sau poți să te documentezi și să aduni informații pentru o afacere sau un proiect. În orice caz, este o zi a discreției și nu a acțiunii concrete, deci nu te strădui să faci mare lucru, ci mulțumește-te cu postură de observator. Pe de altă parte, sănătatea necesită astăzi o atenție deosebită și sunt de evitat toate excesele, alimentare sau de altă natură.

Leu
Pentru ține se anunța o zi interesantă, care poate aduce admirația, aprecierea, susținerea celor din jur, dar mai ales a prietenilor. Există mult entuziasm în conversațiile numeroase de astăzi și multă inspirație, chiar dacă nu tot ce se promite se va și întâmplă și chiar dacă ai toate șansele să mai și exagerezi pe ici pe colo cu glumele și ironiile. Fii atent la eventualele derapaje sentimentale și la alte riscuri pe care ți le asumi.

Fecioară
Deși asiști la finalizarea unui proiect sau împlinirea unui obiectiv profesional, se pare că nu te bucuri cu toată inimă, de parcă ai caută dinadins greșelile și imperfecțiunile. S-ar putea că odată cu încheierea unor astfel de proiecte, chiar să-ți propui să te detașezi pentru o perioadă de planul profesional, pentru a acordă mai multă atenție planului personal. Din familie și de la persoanele apropiate sufletului tău se pare că vin adevăratele bucurii și satisfacții.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 13 decembrie - BERBEC: O zi excelentă pentru flirturi și întâlniri amoroase

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x