HOROSCOP 14 ianuarie - LEU: Relațiile cu ceilalți sunt tensionate și pline de neprevăzut

Publicat pe 14.01.2017 la 08:19 Actualizat pe 14.01.2017 la 08:27

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru 14 ianuarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 14 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Sâmbătă, ecoul sărbătorilor de iarnă te predispune la nostalgie, dar și la realizarea unor planuri pentru viitoarele ocazii de distracții. Însă ce te va ține pe loc are legătură cu veniturile de care dispui, deocamdată. Duminică se recomanda odihnă. Organsimul va resimiti oboseală, existând posibilitatea că afecțiunile picioarelor sau sistemului digestiv să-ți creeze neplăceri.

Taur
Sâmbătă este potrivită treburilor gospodărești și dialogurilor cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a trasă planuri domestice, alături de cei dragi. Duminică se întrezăresc situații tensionate cu persoană iubită sau copiii. Fii prudent, deoarece se pot reitera discuții mai vechi pe teme comune, cum ar fi petrecerea timpului liber împreună, cheltuielile pentru distracții sau pentru hobby-uri.

Gemeni
Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție relațiile familiale. Este posibil să mergi în vizită la rude sau aceste persoane să vina la ține. Oricum, discuțiile vor fi intense pe teme patrimoniale sau pe moșteniri. Segmentul financiar este accentuat pentru ține în perioadă pe care o traversăm. Se recomanda prudența, discreție în vorbe și fapte, dar mai ales atenție la ce îți spun ceilalți.

Rac

Tensiunile dintre tine și ceilalți persistă și în aceste zile de weekend. Pe de o parte este vorba despre banii și cheltuielile care trebuie făcute pentru traiul zilnic. Pe de altă parte, însă, personalitatea ta este în continuă transformare, fiind dificil să-ți între cineva în voie. Relaxează-te, lasă deoparte grijile și evită implicarea în treburile celorlalți. Duminca ți-ar prinde bine o conversație cu cineva apropiat.

Leu
Stările tale de spirit sunt schimbătoare și de aici, relațiile cu ceilalți sunt tensionate și pline de neprevăzut. Este foarte adevărat că în sufletul tău este un vulcan care stă să erupă la cel mai mic stimul exterior, însă depinde numai de ține cum gestionezi toată această energie astrala care te înconjoară. Duminică va fi nevoie să faci câteva cumpărături. Hoinărește prin magazinele preferate și oferă-ți mici cadouri.

Fecioară
Sâmbătă ești retras, iar aură de mister care te înconjoară va atrage mulți admiratori în preajmă ta. Ai grijă de sănătate! De asemenea ar trebui să ții cont și de neplăcerile existențe în sferă profesională, mai ales că zilele acestea poți află soluții salavatoare în acest sens. Duminică, nivelul energiei vitale va crește mult, așa încât ar fi bine să ieși în aer liber sau la o plimbarea prin magazine.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 14 ianuarie - LEU: Relațiile cu ceilalți sunt tensionate și pline de neprevăzut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x