Horoscop 16 August- Fecioară: Luna activează astăzi în zona carierei. Ideile tale ingenioase nu vor trece neobservate de șefi

Publicat pe 16.08.2017 la 09:06 Actualizat pe 16.08.2017 la 09:32

Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Te poti bucura de darurile pe care ti le ofera Luna in Gemeni, in zona comunicarii. Reusesti cu foarte mare usurinta sa comunici cu cei din jur, esti mereu in miscare, poti redacta cu succes tot felul de documente sau chiar planifica o calatorie scurta, pe nepusa masa. Spre seara, este posibil sa te stressezi prea usor, din orice nimic, asa ca incearca sa-ti indrepti atentia spre activitati ceva mai relaxante sau sa-ti petreci timpul cu oameni optimisti, care-ti transmit energie pozitiva.

Taur

Luna este plasata in continuare in zona banilor castigati prin eforturi proprii, asa ca e un moment favorabil pentru a-ti apara cauza, prin discurs coerent si exprimarea deschisa a nemultumirilor si dorintelor, ideilor si planurilor, in fata superiorilor sau a altor persoane cu autoritate. E foarte important sa fii constient de ceea ce poti face, sa-ti estimezi corect calitatile si fortele. Nu promite mai mult decat poti face si nici nu lua decizii bazandu-te pe altii. Daca esti autentic si pregatit sa iesi in fata, se poate ivi si un castig financiar.

Gemeni

Astazi poti identifica foarte usor care sunt acele etape pe care le-ai "ars" in evolutia si dezvoltarea ta si ce anume e de facut in continuare pentru a ajunge la nivelul pe care ti-l doresti, atat in plan social cat si personal. Nu este exclus sa te inscrii la un curs, sa ceri sprijinul unui mentor sau sa visezi cu ochii deschisi la o calatorie indepartata, care speri sa-ti deschida noi orizonturi. Spre seara, tinzi sa fii foarte radical in relatia cu un sef sau o institutie. Nu e exclus sa intorci spatele unei relatii, unei persoane sau unui proiect care nu te mai inspira.

Rac

Se pare ca si astazi, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa asculti cu atentie toate infomatiile care vin spre tine, sa absorbi ca un burete orice mesaj, sa fii mereu receptiv la nou, chiar daca nu prea esti amator de schimbari. Orice veste care ajunge la urechile tale poate fi importanta, orice ideea care-ti vine poate fi folositoare intr-un proiect si orice revelatie te poate ajuta sa creionezi din ce in ce mai clar o noua perspectiva, sociala si profesionala, care va incepe sa prinda contur peste putin timp.

Leu

Si astazi e rost de vorba multa, daca nu pe viu, macar prin scris. Exista o anume efervescenta a informatiilor care vin spre tine sau pe care trebuie sa le dai mai departe si, practic, ai tendinta sa faci 100 de lucruri in acelasi timp, sau macar sa te apuci de ele, ca nu se stie daca le si finalizezi. Oricum, socializarea poate juca un rol pretios pentru tine, mai ales ca poti primi o propunere interesanta de colaborare sau poti fi inspirat de cineva din anturaj, in privinta unui nou proiect.

Fecioară

Luna activeaza astazi zona carierei, iar ideile tale ingenioase nu vor trece neobservate de sefi. Este o zi cu foarte multa inspiratie si creativitate si ar fi bine sa pui aceste calitati in slujba unui proiect profesional. Totusi, daca ti-ai planificat o discutie cu un sef, foloseste prima parte a zilei pentru asta, pentru ca esti mult mai flexibil si gasesti mai multa intelegere si de partea cealalta.

Citește mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Horoscop 16 August- Fecioară: Luna activează astăzi în zona carierei. Ideile tale ingenioase nu vor trece neobservate de șefi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x