HOROSCOP 16 decembrie - RAC: Relaxează-te și ai încredere că tot Universul lucrează la bunăstarea ta

Publicat pe 16.12.2016 la 08:42 Actualizat pe 16.12.2016 la 08:48

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 16 decembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 16 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Treburile casnice le poți desfășura astăzi din plin. Unele nu mai suportă amânare, altele în schimb sunt secundare și le poți rezolvă în zilele următoare. Pentru cele urgente s-ar putea fie să ai nevoie de ajutor fizic, material, fie să ai nevoie de sfatul unui specialist. În orice situație, antrenează-i și pe membrii familiei în aceste treburi și împarte echitabil responsabilitățile.

Taur

Atenția și eforturile îți vor fi atrase de segmentul domestic. Probabil în urmă discuțiilor cu cineva din anturajul apropiat vei fi inspirat în mod deosebit și vei găsi astfel soluții la unele treburi casnice care își așteaptă demult rezolvarea. Pe de altă parte alcătuiește un plan de bătaie și după ce l-ai pus bine la punct prezintă-l și celor dragi.

Gemeni
S-ar putea să se rezolve unele chestiuni finaciare restanțe, cum ar fi primirea unor bonusuri de la serviciu și lămurirea aspectelor legate de condițiile de muncă care se preconizează la orizont. Pe de altă parte, discuțiile cu persoanele din anturajul apropiat te vor ajută să vezi lucrurile într-o lumina nouă și să fii mai optimist.

Rac
Posibil să te nemulțumească unele chestiuni personale, dar îți este dificil să spui care dintre ele. Pentru că energia vitală este fluctuantă ar fi bine să nu te suprasoliciți, să eviți discuțiile contradictorii și nu în ultimul rând să fii înțelegător cu tine însuți. Sunt doar percepții subiective legate de frici nefondate. Relaxează-te și ai încredere că tot Universul lucrează la bunăstarea ta.

Leu
Ai nevoie de niște schimbări în programul cotidian, astfel încât să ai bine dozate și echilibrate orele de muncă cu cele de odihnă. Observă ce se petrece în jurul tău, mai ales la serviciu și spre seară formulează concluzii. În continuare se recomandă odihnă, alimentație potrivită, plimbări în aer liber și somn suficient.

Fecioară
Apropiindu-te prea mult de prieteni există riscul să fii dezamăgit astăzi. De aceea, păstrează o anumită distanță sănătoasă și vorbește strictul necesar. Unii vor dori să se apropie de tine să-ți povestească multe și mărunte, alții vor dori sfaturi și soluții pentru problemele lor, iar alții pur și simplu te vor provoca, din amuzament, că să-ți studieze reacțiile.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 16 decembrie - RAC: Relaxează-te și ai încredere că tot Universul lucrează la bunăstarea ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x