Horoscop 18 aprilie - Săgetător: Răsturnările de situație din segmentul financiar te vor necăji profund astăzi

Publicat pe 18.04.2017 la 08:44 Actualizat pe 18.04.2017 la 08:52

Ce se intampla cu nativii in a treia zi de Paste!

Berbec

Este multă forfotă în zona profesională, astfel că este posibil să fii luat la întrebări de către șefii de la locul de muncă sau de diverși alți reprezentanți oficiali. Prezintă-te cu calm, pregătit și deschis pentru dialog, încrezător în faptul că te vei descurca excelent în orice situație. Este rost de schimbări importante vizavi de imaginea ta publică, dar vor apărea schimbări și în cadrul colectivului de lucru din care faci parte. Prudență și atenție în toate!

Taur

Dialogurile cu persoane erudite sau cu cineva din străinătate reprezintă teme importante. cu efecte pe termen lung. Poate fi vorba despre plănuirea unei călătorii îndepărtate sau despre implicarea ta într-un proiect profesional de anvergură. Singura neplăcere poate veni dinspre bugetul disponibil, deocamdată, pentru cheltuielile implicate. Ai încredere că se vor aranja lucrurile exact cum ai nevoie. Relaxează-te lecturând o carte bună!

Gemeni

Se pare că vei primi bani, favoruri sau bonusuri diverse dinspre segmentul profesional sau de la rude. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să achiți facturi, taxe restante sau datorii, însă te vei descurca onorabil cu toate. Recomandabil este să te rezumi la bugetul disponibil și să cheltuiești strictul necesar. Poate că partenerul de viață sau colaboratorii vor avea pretenția să le oferi sprijin financiar substanțial, însă scuză-te politicos și lasă-i să se descurce cum pot.

Rac

Relațiile parteneriale îți vor oferi lecții de viață importante astăzi, chiar și prin simple discuții sau gesturi și activități cotidiene. Învață de la toți, nu lua nimic personal și admite fără rezerve când greșești sau necăjești pe cineva fără intenție. O vorbă bună, o îmbrățișare sinceră îi va aduce pe ceilalți mai aproape de sufletul tău și astfel se vor lămuri toate animozitățile. Și alții au zile mai puțin bune. De aceea vino în întâmpinarea lor și animă plăcut atmosfera.

Leu

Ziua aduce activități de rutină, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Te-ai putea gândi să faci altfel lucrurile, să adopți o altă atitudine față de muncă și implicațiile ei. La nevoie cere sprijinul celor dragi și nu lăsa să te copleșească îndatoririle personale și profesionale pe care le ai. O mică puază, mâna de ajutor primită de la cineva apropiat pot face adevărate minuni. Odihnește-te și îngrijește-ți sănătatea! Se pot evidenția afecțiuni mai vechi și mai noi.

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Horoscop 18 aprilie - Săgetător: Răsturnările de situație din segmentul financiar te vor necăji profund astăzi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x