HOROSCOP 18 noiembrie - BERBEC: O zi destul de dificilă, cu încărcătură emoțională puternică și frământări interioare

Publicat pe 18.11.2016 la 07:58 Actualizat pe 18.11.2016 la 08:04

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 18 noiembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 18 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
O zi destul de dificilă, cu încărcătură emoțională puternică și multe frământări interioare. Cauza poate fi o problemă a cuiva drag din familie, nemulțumirile legate de planul profesional și financiar, sau pur și simplu acumularea oboselii și stresului. Amintirile sunt mai vii astăzi, iar tendința de a rememoră o serie de experiențe care te-au marcat este foarte mare. Sprijinul poate veni de la partener, așa că primește-l.

Taur
Probabil că astăzi îți vor fi puse la încercare convingerile și credințele, sau îți vor fi puse la îndoială integritatea și moralitatea. Cu alte cuvinte, este posibil să-ți fie contestate niște decizii sau niște acțiuni întreprinse în planul profesional. În orice caz, se pare că orice inițiativă se lovește de rezistentă opusă de cei din jur, fie că este vorba despre colegi sau persoane din familie. În acest context, e de preferat să faci un pas înapoi și să te uiți dacă nu cumva punctul tău de vedere este greșit..

Gemeni

Niște datorii mai vechi sau o promisiune neonorată față de cineva te pot face să scoți din buzunar o sumă de bani considerabilă. De aceea, e foarte important să fii chibzuit, să îți calculezi fiecare mișcare în ce privește administrarea banilor, pentru a evită un impas. Pe de altă parte, astăzi poți fi tentat să faci niște compromisuri, tocmai din dorința de a-ți asigură o anume stabilitate materială, însă acest lucru nu este deloc recomandat.

Rac
Luna se află în zodia ta și te face mai emotiv, hipersensibil și chiar nostalgic. Îți pot reveni în minte multe persoane sau experiențe din trecut, dar în egală măsură, te poți confrunta cu o serie de inhibiții, frustrări, neîmpliniri sau temeri. De fapt, dacă reușești să privești totul detașat, vei vedea că acest moment este extrem de prețios, pentru că te ajută să vezi ce schimbări trebuie făcute la nivelul personalității și atitudinii tale.

Leu

Ar fi bine că astăzi să îți dai voie să funcționezi la „turatie” minima, întrucât vitalitatea poate fi scăzută, iar starea psihică nu e tocmai grozavă. Mai exact, fie te confrunți cu o problemă de sănătate, fie te simți copleșit de sarcinile zilnice și de oboseală acumulată, Nu este exclus să ai sentimentul că ești exploatat și că toate sunt pe umerii tăi. Cu toate acestea, în loc să te plângi sau să găsești vinovați, mai bine asumă-ți responsabilitatea stării pe care o ai și oferă-ți o pauză binemeritată.

Fecioară
Deși un prieten poate avea o atitudine incorectă sau nesincera față de ține, nu prea are șanse să te păcălească, pentru că intuiția funcționează perfect astăzi și te ajută să identifici imediat intențiile lui. Este o zi în care afli multe lucruri care ți-au fost ascunse, cum ar fi neregulile în ce privește un contract de colaborare. Partea bună este că acestea se pot rezolvă, mai ales că acum ești foarte insistent și ferm când dorești să obții ceva.

Citește continuarea previziunilor astrale aici!

În articolul

HOROSCOP 18 noiembrie - BERBEC: O zi destul de dificilă, cu încărcătură emoțională puternică și frământări interioare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x