HOROSCOPUL pentru week-end. RAC: Tensiuni și provocări la sfârșitul acestei săptămâni

Publicat pe 17.02.2017 la 19:38 Actualizat pe 17.02.2017 la 20:37

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru acest week-end.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru 18 și 19 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Sâmbătă este potrivit să-ți revizuiești bugetul de venituri și cheltuieli și să-ți organizezi plățile pe care le ai de făcut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil să primești bani, bunuri sau favoruri de la locul de muncă sau o rudă apropiată se te finanțeze bine. Duminică ar fi bine să te relaxezi, să visezi la o vacanță pe meleaguri îndepărtate sau să te orientezi spre a te pregăti, a învață ceva necesar în segmentul profesional.

Taur
Toate bune și frumoase la sfârșitul acestei săptămâni, până la capitolul relații parteneriale și bani, bunuri comune cu partenerul de viață și colaboratorii. Se pare că ai cheltuit mult fie pe instruirea ta profesională, pentru imaginea ta personală, fie pentru a sprijini cumva material locul de muncă în care activezi sau îți dorești să activezi. Mentalul este confuz și există posibilitatea să intri în polemici fără rost. Acceptă și opiniie sau sfaturile altora!

Gemeni
Ar fi bine să te odihnești pe îndelete în zilele acestui weekend. Energia vitală este fluctuantă și astfel riști să gafezi serios dacă te implici în activități care necesită efort fizic și mental prelungit. Se pot accentuă neplăceri specifice aparatului renal și segmentelor gâtului. Vorbește puțin, strictul necesar și ține cont de sfaturile altora. Unii chiar vor dori să te ajute în rezolvarea chestiunilor tale personale și ar trebui să profiți, politicos, de acest lucru.

Rac
Orientează-ți eforturile spre activități recreative, distrează-te, râzi cu poftă la cele mai mici glume ale celorlalți și pur simplu impune-ți să fii vesel și să-ți cultivi umorul. Sigur că există tensiuni în relațiile cu ceilalți și primești multe și mărunte provocări, însă ia partea bună a lucrurilor și învață ceva din fiecare experiență ivită la finalul acestei săptămâni. Este vremea să-ți remodelezi personalitatea și să te iei mai puțin în serios.

Leu
Relațiile familiale, ambientul casei, întâlnirea cu rudele dragi sunt teme importante în această perioadă și ar fi bine să te orientezi mai mult spre aceste segmente de viață. Chiar dacă există animozități între ține și cei dragi, acum ai posibilitatea să le atenuezi și să dezvolți părțile bune ale oricărei relații sau situații familiale. Îngrijește-ți sănătatea și fii prudent și la relațiile profesionale care, încet dar sigur se derioreaza.

Fecioară
Weekend-ul acesta folosește-l pentru a fi alături de cei dragi. Unii membrii ai familiei îți pot face tot soiul de reproșuri. Una din cauzele disputelor cu ceilalți se datorează faptului că sănătatea ta este precară și tu faci prea puține pentru a remedia acest lucru. O altă cauza este neglijarea îndatoririlor domestice în favoarea responsabilităților profesionale. De reținut că toate acestea sunt fondate și este bine să le ai în vedere.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOPUL pentru week-end. RAC: Tensiuni și provocări la sfârșitul acestei săptămâni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x