Horoscop 2018: Zodiile care dau lovitura și cele care vor da piept cu greutățile în noul an!

Publicat pe 29.12.2017 la 08:54 Actualizat pe 29.12.2017 la 09:54

Ce ti-au pregatit astrele pentru noul an.

Află ce-ți rezervă astrele în noul an!

BERBEC:


În noul an, berbecii vor putea să ia decizii pe care și le doreau de mult timp. Acești nativi se vor maturiza mai mult, ceea ce îi va ajuta să țină piept greutăților. Pe plan sentimental se vor schimba multe, dar în bine.

TAUR:

Taurii vor avea pace și liniște sufletească în noul an. Se vor simți mult mai bine în pielea lor și vor învăța să se iubească așa cum sunt. Vor deveni și mai sensibili, ceea ce le va oferi posibilitatea de a se apropia mai mult de persoanele din jurul lor.

GEMENI:



Anul 2018 va fi anul de aur al gemenilor. Vor emana energie și vor reuși pe toate planurile. Vor face schimbări în bine, atât fizic, cât și mental și vor fi într-o continuă evoluție.

RAC:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal încep anul cu multă pozitivitate și optimism. Pe parcursul anului încrederea în forțele proprii va crește semnificativ și oportunitățile nu vor înceta să apară pentru raci.

LEU:

Se pare că leii vor fi în centrul atenției toto anul, ceea ce la va plăcea la maximum. Vor avea loc schimbări pe plan sentimental, dar și profesional, însă pentru a reuși să înainteze în carieră va trebui să facă unele sacrificii pentru care nu sunt pregătiți 100%.

FECIOARĂ:

Pentru fecioare, anul 2018 va fi un an plin, cu multă agitație. Vor avea mult de muncă și trebuie să rămână concentrați asupra obiectivelor pe care și le-au setat pentru că tind să lase deoparte dorințele lor.

BALANȚĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal al toate motivele de bucurie în anul 2018. Încă din primele 3 luni ale noului an, se vor schimba multe în viața lor. Li se va oferi oportunitatea de a urma noi căi în carieră, dar este posibil să-și întâlnească și adevărata dragoste.

SCORPION:

Pentru scorpioni se anunță un an cu dificultăți pentru că problemele din trecut pe care nu le-au rezolvat la timp și de care credeau că au scăpat, se vor întoarce în momentul în care nu se vor aștepta și când nu vor fi deloc pregătiți.

SĂGETĂTOR:

Dacă în anul 2017 săgetătorii nu au stat prea bine cu dragostea și banii, noul an le va aduce doar surprize plăcute. Se vor îndrăgosti și vor trăi sentimente cum nu au mai trăit niciodată, iar norocul le surâde pentru că vor avea beneficii materiale mari.

CAPRICORN:

Acești nativi o vor lua de la capăt în 2018. Vor sta să analizeze tot ce au făcut în 2017 și ce anume au greșit. Vor avea câteva crize existențiale din cauza unor decizii greșite pe care le-au luat și pe care le regretă acum.

VĂRSĂTOR:

2018 nu va fi un an ușor pentru vărsători pentru că vor avea o atitudine negativistă a tot ce li se întâmplă și vor pune mereu răul înainte. vor fi temperamentali și le va fi greu să se integreze în grupuri și mai ales să comunice cu cei din jur.

PEȘTI:

Pentru pești, noul an va fi anul încercărilor. Vor trăi și clipe frumoase, de neuitat, dar și momente dificile. Chiar vor fi puși în situații în care nu credeau că vor ajunge și nici nu-și doreau să li se întâmple așa ceva.

estisuperba.ro

În articolul

Horoscop 2018: Zodiile care dau lovitura și cele care vor da piept cu greutățile în noul an!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x