Horoscop 22 Aprilie- Vărsător: Eşti convins mai mult ca oricând că vei obţine câştiguri importante din noi activităţi! Ai dreptate!

Publicat pe 22.04.2017 la 07:22 Actualizat pe 22.04.2017 la 07:31

O zi prolifica pentru Varsatori.

Berbec

Zilele acestui sfârșit de săptămâna petrece-le în liniște, departe de forfotă cotidiană. Tu cu ține aveți ce să va spuneți, să concluzionați și să trasați noi direcții de viitor, pentru toate segmentele vieții. În primul rând ai nevoie de o reformulare a concepțiilor și atitudinii față de muncă și implicațiile ei. Sunt momente excelente de a pune în balanța eforturile depuse și plată obținută. Chiar dacă nemulțumirile sunt prezente, acum le poți dizolvă ușor și definitiv.

Taur

Foarte bune sunt întâlnirile și dialogurile cu prietenii la finalul acestei săptămâni. Profită de orice invitație de a ieși în lume, de a primi musafiri sau măcar de a stă de vorba, pe îndelete, prin mijloacele moderne de comunicare. Informații deosebite se vor vehicula în preajmă ta, mai ales legate de segmentul socio-profesional. De asemenea este posibil să afli despre un curs, un program de instruire necesare promovării tale.

Gemeni

Multă lume ta va înconjura în zilele acestui weekend, fie că stai casă, fie că te afli la serviciu. Îți vor fi ascultate vorbele, îți vor fi urmărite gesturile și tot ce ține de prestația ta în față altora. Ideile prezentate de ține vor fi dezbătute ulterior și poate unele contestate. Ar fi bine să-ți temperezi entuziasmul și să vorbești strictul necesar. Pe de altă parte, din situațiile ivite în aceste zile vei avea multe de învățat, mai ales în relațiile socio-profesionale.

Rac

Profită de energia acestor zile și ocupă-te de studiu, asimilarea unor informații deosebite, rafinează-ți sufletul cu muzică bună sau activități culturale. Este posibil să participi la seminarii de weekend unde vei află lucruri noi despre lume și viață. De asemenea te poți gândi la abordarea unor cursuri pe termen lung sau care au legătură cu străinătatea. Călătoriile îndepărtate sunt o altă temă favorizată acum.

Leu

Capitolul financiar este bine aspectat la finalul acestei săptămâni. Este vorba în primul rând de banii și bunurile pe care le administrezi și folosești împreună cu alții. Pe de altă parte se conturează modalități noi de câștig din colaborări. Deocamdată, ferește-te de speculații și de planuri de investiții. Sunt momente bune pentru prospecțiuni. Cheltuielile pot fi frecvențe, în mod special pe facturi, taxe, servicii sau capricii ale celor dragi.

Fecioară

Relațiile parteneriale vor luă o altă turnură în aceste zile de weekend. Este bine să-ți stabilești clar prioritățile, doleanțele și cum dorești să se desfășoare de acum încolo atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile profesionale. Sunt momente deosebite, rare în care poți aranjă lucrurile în favoarea ta și pe termen lung. Evită implicarea în treburile altora și ocupă-te numai de interesele tale. Alții doresc doar să profite de pe urmă ta.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 22 Aprilie- Vărsător: Eşti convins mai mult ca oricând că vei obţine câştiguri importante din noi activităţi! Ai dreptate!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x