HOROSCOP 26 ianuarie - LEU: Relațiile colegiale sunt tensionate

Publicat pe 26.01.2017 la 08:41 Actualizat pe 26.01.2017 la 08:47

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 26 ianuarie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 26 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Dialogurile cu șefii sunt tensionate. Posibil să fii tras la răspundere pe teme profesionale mai vechi. Recomandabil este să te pregătești bine pentru orice confruntare oficială, deoarece ai șanse mari să rezolvi totul în favoarea ta. Însă, nu uită că tot ceea ce se petrece în sferă socio-profesională te va propulsa, mai devreme sau mai târziu, pe cu totul alte coordonate de imagine publică și chiar de lucru.

Taur

Demersurile socio-profesionale pot întâmpina dificultăți. Fie că este vorba de sarcinile de lucru de la serviciu, fie că este vorba de relațiile cu persoanele aflate în străinătate, parcă totul este răsturnat și greu de înțeles. Stabilește-ți clar prioritățile, dar nu vorbi prea mult cu alții despre asta. Este posibil că șefii să-ți facă reproșuri vizavi de prestația ta la serviciu, din ultima vreme.

Gemeni
Ziua este favorabilă achitării datoriilor sau relaționării cu instituțiile financiare. Posibilitățile de câștig de la și prin alții sunt, decamdata, fluctuante. Se pare că trebuie să cheltuiești tu mai mult, pe trebuințele rudelor, partenerului de viață sau colaboratorilor profesionali. Rezumă-te la strictul necesar și nu-i lasă pe alții să profite de pe urmă agoniselii tale. După-amiază se întrezăresc vești din străinătate.

Rac
Este bine să nu pui bază astăzi pe aspectele parteneriale care se vor vehicula în preajmă ta. Posibil că partenerul de viață sau colaboratorii profesionali să-ți adreseze tot felul de reproșuri, mai mult sau mai puțin fondate. Important este să ai în vedere faptul că schimbările necesare în aceste tipuri de relații sunt necesare și stringente. Gândește-te pe îndelete ce persoane mai păstrezi în viață ta.

Leu
Schimbările care se întrezăresc la serviciu te vor impulsiona să te gândești serios la viitorul carierei tale profesionale. Bine ar fi să observi atent ce se petrece în sferă muncii, dar să lași luarea deciziilor sau acționarea propriu-zisă pentru următoarele zile. Relațiile colegiale sunt tensionate și ar trebui să te ferești de provocările colegilor sau șefilor. Plată aferentă muncii depuse, încă se lasă așteptată.

Fecioară
Minunat ar fi să te ocupi de un hobby sau pur și simplu să te întâlnești cu prietenii la o șuetă. Gândurile îți zboară către mari și țări, fiind mai greu să te concentrezi pe treburile de la serviciu sau pe chestiuni personale serioase. După-amiază vei fi nevoit să rezolvi totuși diverse sarcini de serviciu. Fii prudent, întrucât, atât colegii cât și șefii se bazează doar pe ține. Însă, oricât de mult ai încerca să le fii de folos, tot vor avea câte ceva de cârcotit.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 26 ianuarie - LEU: Relațiile colegiale sunt tensionate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x