HOROSCOP 27 ianuarie - LEU: Din punct de vedere financiar, ești norocos

Publicat pe 27.01.2017 la 08:42 Actualizat pe 27.01.2017 la 08:48

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru 27 ianuarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 27 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Pune-ți în valoare inteligență și ingeniozitatea, dâra fără a le invadă spațiul celorlalți. Și acceptă că, uneori, chiar și tu te poți înșela. De asemenea, dacă afli de un succes al unui prieten, lasă-te inspirat și fii generos cu aprecierile. Astăzi, se pare, graniță dintre inspirație și invidie este foarte fină.

Taur

Luna plasată în zonă carierei te ajută să găsești niște soluții excelente, originale și chiar nonconformiste, la o problemă din zonă profesională. Totul este să ai și răbdarea de a le comunică mai departe sau de a le susține în față șefilor. Asta pentru că ai tendința de a fi destul de impulsiv, precipitat sau foarte sensibil la refuzuri sau critici.

Gemeni

Astăzi, probabil că vei face multe drumuri sau vei da multe telefoane, în scopul de a obține o aprobare, un document sau a rezolvă o problemă de natură juridică / administrativă. Adevărul este că reușești să fii foarte convingător, chiar dacă uneori vei avea tendința să ridici tonul sau să manipulezi. Dacă pleci la drum, fii prudent, mai ales dacă șofezi.

Rac
Probabil că astăzi îți vei folosi inteligență și intuiția pentru a descoperi în jurul tău noi surse de bani. Ești foarte abil în a te folosi de resursele, abilitățile și calitățile altora, pentru a "ciupi" un câștig. Pe de altă parte, este posibil că cineva să te recomande undeva sau să cunoști niște persoane cu care poți crea relații, chiar asocieri fructuoase.

Leu

E clar că îți place să atragi toate privirile și admirația asupra ta, ceea ce nu e greu deloc pentru ține, doar că astăzi încearcă să nu forțezi notă. În același timp, e bine să eviți discuțiile aprinse, mai ales dacă participi la discuții importante sau la negocieri. Din punct de vedere financiar, ești norocos.

Fecioară

Înspre activitățile profesionale se pare că se îndreaptă cea mai mare parte din energia de care dispui. Acolo e nevoie de reinventare, de idei noi, de originalitate. Iar ziua de astăzi îți oferă contextul astral propice, pentru a aduce ceva nou și a face schimbări. Numai că, e nevoie să renunți la unele idei fixe și să fii receptiv și la ideile colegilor mai tineri.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 27 ianuarie - LEU: Din punct de vedere financiar, ești norocos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x