HOROSCOP 27 martie - 2 aprilie. AVERTISMENTUL specialiștilor pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 27.03.2017 la 13:43 Actualizat pe 27.03.2017 la 13:51

Principalele recomandari astrale pentru aceasta saptamana!

Specialiștii au realizat principalele recomandări pentru săptămâna cuprinsă între 27 martie și 2 aprilie. Află din materialul următor care îți sunt punctele forte și de ce trebuie să te ferești în această perioadă!

Berbec
Neliniștea care te-a cuprins în ultima perioadă, te-a adus în punctul în care stresul și agitația interioară se află acum la cote ridicate. Încercarea ta de a tot face o mulțime de lucruri și a răspunde tuturor solicitărilor își cere tributul făcându-te să începi să îți reanalizezi poziția și să restabilești prioritățile. Așadar, fii mai atent la felul în care te manifești, căci a continuă în această manieră îți scoate în cale pericolul de a te îmbolnăvi sau a fi incapabil să te bucuri cu adevărat de ce realizezi. Nu te mai grăbi și ascultă-ți mai mult corpul.

Taur
Drumul pe care mergi acum, e cel mai potrivit pentru ține, acum. Chiar dacă nu știi mereu cu certitudine către ce te îndrepți, ai încredere că vei primi la momentul potrivit toate indiciile de care ai nevoie. Tot fiind atent în ultima vreme la o mulțime de detalii poate fi de înțeles să pierzi din vedere imaginea de ansamblu, iar această este cu adevărat uimitoare. Fă un pas în spate și contemplă-ți creația la care ai trudit atât timp și bucură-te de ceea ce ai obținut. Maturitatea și intuiția îți aduc un ajutor neprețuit pe parcursul aventurii tale.

Gemeni

Acum este momentul să îți observi atent tendința de a ține lucrurile din jurul tău sub control. Această îndeletnicire este atât neproductiva, cât și extenuanta, și chiar e posibil să pierzi șanse minunate, dacă persiști să ai această atitudine. Acceptă suportul de care ai nevoie, căci altfel nu îți vei putea atinge la timp și cu ușurință țelurile stabilite. Pur și simplu nu ai altceva de făcut decât să alegi să ceri sprijin, și să-i permiți să vina către ține nestingherit. Rezultatele nu se vor lasă mult așteptate.

Rac

Începi săptămâna în forță, cu știri mai puțin agreabile, situații care te surprind și cu o posibilă senzație acută de lipsă de puterea. Toate acestea nu fac altceva decât să te “impinga” în a face o schimbare pe care o tot ocolești sau nu o vezi că fiind benefică pentru ține. Însă, acum lucrurile se mișcă într-o direcție complet diferită, decât cea la care ai sperat tu, iar finalul, încă învăluit în ceată, este de-a dreptul spectaculos. Evită să opui rezistentă la ceea ce se întâmplă și rămâi la adăpostul credinței că totul va fi bine.

Leu
Primești o suita de mesaje care îți pot semnala că direcția în care ai mers până acum, nu mai reprezintă cea mai bună alegere pentru ține. Din contra, e posibil să te afunzi și mai mult într-o situație ce îți poate creă unele dificultăți în a o rezolvă și a o gestiona că și până acum. Indiferent că este vorba de o relație personală sau de activitatea pe care o desfășori, acum ești "pus" să te uiți la acele motive reale care se ascund în spatele dorinței de a-ți atinge un anumit tel propus. Descoperă care este acum calea pe care să pășești.

Fecioară

Chiar dacă există la orizont o situație care îți creează un anumit disconfort, în această săptămâna primești suport și ghidare pentru a o soluționa, în moduri mai neașteptate. Pare că o mână povidentiala îți netezește drumul și te îndruma în găsirea tuturor soluțiilor de care ai nevoie. De asemenea, în zilele următoare beneficiezi de un potențial minunat pentru vindecarea unor situații mai vechi, care ți-au creat bătăi de cap, fiind acum pregătit să le schimbi și să le depășești. Fii atent la mesaje.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 27 martie - 2 aprilie. AVERTISMENTUL specialiștilor pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x