Horoscop 28 Februarie: Rac - Meritele din câmpul muncii îţi vor fi recunoscute de TOŢI! Recompense şi câştiguri noi!

Publicat pe 28.02.2017 la 08:08 Actualizat pe 28.02.2017 la 08:19

O zi favorabila pentru nativii Rac!

Berbec

Imboldurile pe care le simți astăzi folosește-le în mod constructiv, orientându-le conștient spre ține și nevoile tale momentane. Chiar dacă ziua debutează cu neplăceri legate de sănătate sau sufletești depune eforturi să-ți îmbunătățești înfățișarea și să înlături tot ce te împiedică să te bucuri de viață. Planifica ședințe se înfrumusețare, de ingrijre corporală, revizuieste-ți garderobă.

Taur

În primele ore ale zilei ar fi bine să rezolvi chestiuni profesionale comune cu alții sau să discuți cu membrii familiei despre nevoile casei și familiei. Spre prânz, energia vitală va fluctua și va fi dificil să socializezi sau să te ocupi de activități care presupun eforturi mentale și fizice. Poate te gândești și la întocmirea unui plan de îmbunătățire a sănătății pe termen lung.

Gemeni

Multă forfotă se conturează astăzi în segmentul profesional. Este bine să fii prudent, să îi lași pe alții să vorbească mai mult și tu să te ocupi de treburile pe care le ai de îndeplinit la locul de muncă. Relațiile colegiale sunt amestecate, iar în fundal există riscul destrămării multora, pe neașteptate. Fii alături de colegi și susține-i sincer, atât cât poți!

Rac

Reflectoarele scenei profesionale sunt îndreptate asupra ta și vei fi nevoit să-ți joci rolul în moduri diferite. De fapt sunt momente excelente pentru a te pune în valoare și a te bucură de meritele pe care le ai în câmpul muncii. Unii îți vor recunoaște eforturile depuse și te vor recompensa. Alții însă, mai sceptici, așteaptă în contiuare să-ți vadă rezultatele muncii.

Leu

În prima parte a zilei sunt posibile cheltuieli legate de o călătorie sau de un program de studii și cercetări. Fii prudent și chibzuiește totul pe îndelete, deoarece surprizele se pot ține lanț. Discuțiile filozofice cu persoane erudițe, planificarea unor călătorii cu temă spirituală sau a unor activități de elevare sufletească reprezintă subiectele care te atrag și au succes astăzi.

Fecioară

O zi cu posibile câștiguri financiare de la și prin alții. Foarte surprinzător este segmentul banilor și bunurilor folosite și administrate în comun cu pertenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Asta înseamnă că, fie primești la propriu bani și bunuri, fie ți se propun variante de câștig dintr-o activitate profesională, pe care o poți desfășura cu succes.

Balanţă

În relațiile parteneriale se petrec lucruri care sunt greu de controlat sau de înțeles. Poate ar fi bine să te retragi din acele relații care te consumă prea mult sau care nu-ți mai oferă ceva interesant. Observă desfășurarea dialogurilor și propunerile colaboratorilor și partenerului de viață. Așteaptă-te la surprize și depune eforturi să te adaptezi situațiilor care se ivesc.

Scorpion

Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te îngrijești corespunzător. Evită eforturile, cere sprijinul celorlalți, atât la serviciu, cât și acasă și gândește-te la un plan, pe termen lung, de analize și consultații medicale. Deocamdată, pe cât posibil, oblojește-te singur și lasă întâlnirile cu specialiștii în sănătate pentru zilele următoare. Relaxeza-te și ai încredere în corpul tău!

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Horoscop 28 Februarie: Rac - Meritele din câmpul muncii îţi vor fi recunoscute de TOŢI! Recompense şi câştiguri noi!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x