HOROSCOP 29 mai - Ziua marchează schimbări importante pentru nativii FECIOARĂ

Publicat pe 28.05.2017 la 21:47 Actualizat pe 28.05.2017 la 21:53

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 29 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
În plan domestic vor apărea schimbări, care la prima vedere păr ușor de realizat. Indiferent că este vorba despre casă, activități gospodărești sau relații cu membrii familiei și rudele, lucrurile vor stă altfel de acum încolo. Vei avea revelațiile necesare pentru a-ți revizui concepțiile și atitudinea față de de tot ce ține de neam și locuri natale. Însă lasă deciziile majore pentru zilele următoare.

Taur

Mentalul este bulversat astăzi, fiind posibil să-ți fie greu să comunici, să desfășori activități intelectuale sau să relationezi cu ceilalți. Tot ce ține de gândire, comunicare, călătorii este vulnerabil. Dozează-ți eforturile, controlează-ți reacțiile și vorbește strictul necesar. Pe cât posibil amâna discuțiile importante și deciziile care te implică pe termen lung.

Gemeni

Se conturează finalul unei etape de câștig la locul de muncă. Poți primi o sumă de bani restanța și informații despre modificarea regimului muncii și a plătii aferente. Evită să te hazardezi în planuri financiare care acum, pe moment, promit mult, dar au puține șanse de realizare. Totodată ar fi bine să-ți revizuiești sistemul valorilor morale și să pui accentul și pe valorile spirituale autentice.

Rac

Marcantă zi, pentru că energia astrala te determină să schimbi multe în viață ta. Bine ar fi să-ți controlezi reacțiile, să eviți contactul cu ceilalți și să te retragi în locuri liniștite. Gândește-te, pe îndelete la situația în care te afli și depistează punctele slabe. Cu răbdare, iertare, acceptare a tot și toate poți realiza acele schimbări de care ai nevoie acum, ca să faci un salt evolutiv important.

Leu

Chiar dacă este începutul săptămânii, fii discret și desfășoară numai activități de rutină. Posibil să te simți obosit, neliniștit și dornic de a te plimbă în aer liber. Energia zilei te predispune să te implici în activități de anvergură, discuții ample sau să iei decizii majore. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele stomacului, dar evită pe cât posibil analizele și consultațiile medicale.

Fecioară
Ziua marchează schimbări importante în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional. Este bine să te ții la distanță de aceste peroane, mai ales că sub masca bunăvoinței vor veni mulți în preajmă ta să-ți ofere sprijin. Cu riscul de a rămâne deocamdată singur, asumă-ți asta și detașează-te de ceilalți. Ai suficientă putere să te descurci pe toate planurile vieții.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 29 mai - Ziua marchează schimbări importante pentru nativii FECIOARĂ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x