Horoscop 30 aprilie: Capricorn - Organismul tău are nevoie de odihnă mai mult ca oricând! Temperează-ţi elanul muncitoresc

Publicat pe 30.04.2017 la 08:44 Actualizat pe 30.04.2017 la 08:49

Capricornii au nevoie de odihna si intelegere

Berbec

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă prietenii și rudele apropiate. Posibil să te necăjești pe seamă faptului că unii îți oferă sfaturi și idei pe care nu le poți acceptă deocamdată. Pe de altă parte, ar fi bine să-ți selectezi anturajul apropiat și să te desprinzi de cei care s-au dovedit în ultima vreme neserioși sau care profită de pe urmă ta. Ascultă-ți vocea interioară, însă fii atent și la ce ți se spune, pentru că informațiile din aceste zile chiar îți sunt utile.

Taur

Se întrezăresc cheltuieli fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi cadouri celor dragi. Și tu poți primi bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional, dar și prietenii se vor gândi la ține. Pe de altă parte, temerile vizavi de aspectele materiale sunt accentuate. Este vorba mai mult de a-ți modifică tu percepția în legătură cu banii și implicațiile care decurg din existența lor. Odihnește-te și bucură-te de întâlnirile cu ceilalți.

Gemeni

Pentru că te gândești la tot soiul de teme ești agitat și relationezi greu cu ceilalți. Posibil să fii îngrijorat datorită unor călătorii în străinătate pe care urmează să le faci, datorită unor cursuri sau programe de instruire planificate mai demult sau datorită situației unor prieteni, cunoștințe aflate departe de granițele țării. Liniștește-te, detașează-te de toate și ocupă-te pe îndelete de ține. Ți-ar prinde bine un masaj sau câteva ore la piscină în compania celor dragi.

Rac

Multe subiecte legate de segmentul socio-profesional ți se pot lămuri la sfârșitul acestei săptămâni. Rezervă-ți momente de singurătate și meditează pe îndelete la evenimentele și relațiile actuale. Posibil să descoperi nereguli fie într-o activitate pe care o desfășori la serviciu, fie într-o relație cu cineva drag. Deocamdată adună informații și lasă deciziile importante pentru următoarele zile. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber și alcătuiește planuri de vacanță.

Leu

Bine ar fi să observi acțiunile altora și să asculți ceea ce se vorbește în preajmă ta. Ești dependent de ceilalți în aceste zile de weekend, aspect care te poate conduce pe căi greșite. Chiar dacă te sfătuiești cu prietenii, până la urmă tu ești cel care trebuie să decidă pentru propriile acțiuni. Ieși din casă, implică-te în acțiuni comune cu alții și sprijină-i pe cei dragi în demersurile lor. Astfel, te vei alege atât cu experiențe noi, cât și cu aplauzele celor din jur.

Fecioară

Weekend-ul acesta ești invitat la diverse reuniuni și foarte ușor poți deveni centrul atenției. Dacă este vorba despre întâlniri profesionale, fii prudent mai ales în relațiile cu șefii. Colegii te susțin parțial și ar fi bine să te bazezi mai mult pe forțele tale. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să faci față cu brio la orice situație ivită. Însă, acasă, membrii familiei îți vor dori compania și sprijinul în treburile gospodărești. Fii alături și de ei!

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 30 aprilie: Capricorn - Organismul tău are nevoie de odihnă mai mult ca oricând! Temperează-ţi elanul muncitoresc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x