HOROSCOP 30 ianuarie - TAUR: Vorbește mai puțin, ascultă mai mult și nu îți divulga punctele slabe

Publicat pe 30.01.2017 la 08:13 Actualizat pe 30.01.2017 la 08:21

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 30 ianuarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 30 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Este bine să fii cât mai discret. Nu prea ai chef de nimeni și de nimic, pentru că sufletul tău are nevoie de detașare de forfotă vieții cotidiene. Evită eforturile prea mari și provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor și secundar pe sistemul digestiv. La serviciu este o perioadă delicată, însă cu prudența și discernământ vei depăși totul cu bine. Odihnește-te mult!

Taur
Prietenii îți sunt alături. Întâlniri, dialoguri, sfaturi de taină, toate apăr în jurul tău că într-un carusel minunat. Vin către ține multe informații prețioase pe care ar trebui să le reții sau să le notezi. Totuși, unele persoane din anturajul tău nu sunt ceea ce păr și ar trebui să fii prudent. Vorbește mai puțin, ascultă mai mult și nu îți divulga punctele slabe. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o reuniune amuzantă.

Gemeni
Ar trebui să-ți îndrepți atenția spre relațiile cu șefii. Sunt posibile discuții contradictorii, reproșuri, dar fii prudent și ascultă pe îndelete ce ți se spune. Dreptatea este deocamdată de partea celorlalți. Manifestarea personalității tale lasă mult de dorit, așa încât ar fi binevenite unele corecții în relaționarea cu ceilalți. În după-amiază zilei, ocupă-te de treburile gospodărești și de problemele membrilor familiei.

Rac
Relațiile cu străinătatea revin în atenție. Ori vei stă de vorba cu cineva aflat departe de granițele țării, ori te vei gândi la demersuri pentru o călătorie importantă. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a te ocupă de studii pe termen lung. Dacă ești nevoit să susții examene sau interviuri fii prudent, deoarece tendința de a vorbi mai mult decât trebuie și pe lângă subiect este accentuată.

Leu
Chestiunile financiare sunt bine susținute astăzi. Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Achita taxele, impozitele sau în funcție de caz, ocupă-te de relațiile cu insitutiile bancare. Evită speculatiile financiare și cheltuielile pe mofturi. În după-amaiza zilei detașează-te de cotidian și întoarceți privirea către lațurile spirituale ale vieții.

Fecioară
Se pare că astăzi trebuie să te ocupi de partenerul de viață. Sunt posibile dialoguri aprinse, fapt pentru care se recomanda prudența. Ești combativ și poți răni ușor cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalți, pune în balanța cu ceea ce îți dorești tu și apoi acționează în consecință. Proiectele sau colaborarile în care ești implicat pot cunoaște reconfigurări, dar totul este spre binele tău.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 30 ianuarie - TAUR: Vorbește mai puțin, ascultă mai mult și nu îți divulga punctele slabe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x