Horoscop 30 IULIE - Săgetător: Oboseala își va spune cuvântul! Ar fi bine să te îngrijești pe îndelete!

Publicat pe 30.07.2017 la 08:36 Actualizat pe 30.07.2017 la 08:45

Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec

Relatiile parteneriale iti pot crea neplaceri la finalul acestei saptamani. Asculta ce au de zis ceilalti si schimbat-ti atitudinea vizavi de tot si toate. Zilele acestea, unele relatii se pot incheia definitiv. Duminica faci socoteli legate de banii si bunurile pe care le detii cu un partener de viata sau un asociat intr-o afacere. Se anunta culoare noi de castig de pe urma altora.

Taur

Sambata vei fi tentat sa-ti continui munca de la serviciu sau sa te ocupi de treburile de rutina ale casei. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este destul de obosit. De evitat zilele acestea consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Duminica, partenerul de viata iti solicita atentia in mod deosebit. Sunt sanse mari de a te desprinde de parteneriatele si colaborarile vechi.

Gemeni

Sambata se anunta petreceri si chef de aventuri. Persoana iubita sau copiii te pot necaji cu problemele lor, dar evita sa te implici fara rost in treburile altuia. Deocamdata, iubirea nu prea are loc in viata ta. Duminica, organismul iti va reaminti ca are nevoie de ingrijiri speciale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului uro-genital. Evita supradozarea eforturilor si odihneste-te mai mult.

Rac

Finalul acestei saptamani este potrivit treburilor gospodaresti. Ai avea succes la curatenii generale, reparatii curente sau reamenjarea casei pentru sezonul cald. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent. Nostalgia vremurilor trecute iti poate da batai de cap si la propriu si la figurat. Tine cont de nevoile si parerile celor dragi. De evitat achizitionarea de bunuri patrimoniale, pentru ca exista un risc mare de frauda.

Leu

S-ar putea sa pleci intr-o calatorie mica la sfarsitul acestei saptamani. Ori trebuie sa vizitezi o ruda apropiata, ori este nevoie sa pleci in scop profesional. Atentie mare la drum si verifica toate detaliile. Mentalul este destul de rascolit, de aceea vorbeste putin si direct. Duminica, astrele iti recomanda sa stai acasa, alaturi de cei dragi. Ai multe si marunte de facut in spatiul locativ si de rezolvat.

Fecioară

Weekend-ul acesta ai nevoie de cateva cumparaturi necesare traiului zilnic. Este posibil sa fii ingrijorat din cauza castigurilor tale din munca depusa la un serviciu. Deocamdata traversam o perioada in care muncesti mult si plata se lasa asteptata. Dozeaza-ti eforturile si cheltuieste strictul necesar. Duminica ar fi bine sa te intalnesti sau macar sa stai de vorba cu cineva apropiat. Evita implicarea in problemele celorlati.

Balanță

Sambata debordezi de energie. Sunt momente bune pentru a incepe o dieta de sezon, pentru a-ti schimba garderoba sau pentru a-ti planifica un program de exercitii fizice. Ocupa-te mai mult de treburile tale si ofera-ti ajutorul numai cand iti este cerut. Duminica, nivelul energetic iti va scadea considerabil, fiind nevoie sa te odihnesti. Evita cheltuielile nefondate sau planurile de investitii.

Citește mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Horoscop 30 IULIE - Săgetător: Oboseala își va spune cuvântul! Ar fi bine să te îngrijești pe îndelete!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x