Horoscop 30 Iunie - Săgetător: Astrele te indeamnă la negocieri profesionale. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii

Publicat pe 30.06.2017 la 08:39 Actualizat pe 30.06.2017 la 08:52

Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec

O zi delicată la capitolul sănătate și de aici și actiivtatea cotidiană are de suferit. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, așa încât fii discret. La serviciu treburile te solicita, iar colegii și șefii au mari pretenții de la ține. Restricțiile din sferă muncii persistă și asta te numltumeste mult. Selectează prioritățile și încearcă să te detașezi de toate. Spre seară te vei simți mai bine, însă odihnește-te.

Taur

Bună dispoziție, aventură și poftă de viață sunt atuurile tale de astăzi. Relațiile sentimentale sunt tensionate, persoană iubită îți poate face unele reproșuri, însă cu farmec și diplomație reușești să elimini neplăcerile. Alții au preocupări legate de copii. În a două parte a zilei, astrele te îndeamnă să îți orientezi eforturile către activitățile de la locul de muncă.

Gemeni

Casă și familia au nevoie de ajutorul tău. Ai spor la treburile domestice, așa încât încearcă să îmbunătățești condițiile locative sau să faci reparațiile necesare. Relațiile cu membrii familiei sunt cam tensionate. Prudența și discernamatul te vor ajută să-i mulțumești pe toți. Dorul de copilărie și personajele ei te învăluie în chip splendid, oferindu-ți un farmec deosebit.

Rac

Ziua este excelentă la capitolul comunicare. Poți discută cu un șef despre nemulțumirile tale din domeniul profesional. Cei din jur te pot înțelege și ajută în consecință. Un prieten apropiat îți poate da vești alarmante despre locul de muncă. Nu ascultă chiar tot ce ți se spune. În a două parte a zilei s-ar putea să fii nevoit să mergi în vizită la rude. Programează-ți atent activitățile.

Leu

Ocupă-te de cheltuielile cotidiene. Se pare că ai primit sau vei primi bani dintr-o colaborare la care lucrezi demult. Atenție că sunt sume mici și ar trebui să cheltui doar strictul necesar. Pe de altă parte se zvonește că ți se vor îmbunătăți veniturile din muncă proprie. Ai răbdare, deoarece peste câteva zile chiar poți discută cu șefii poziția și remunerația ta la locul de muncă.

Fecioară

Alcătuiește un plan al activităților așa cum îți dorești să se desfășoare lucrurile. Astrele te ajută să-ți pui în valoare personalitatea, oferindu-ți energie, idei bune și parteneri care să te ajute. Dorință de a cheltui ceva bani pentru sufletul tău este destul de mare. Încearcă să te orientezi către ce ai nevoie și evită cumpărăturile extravagante. S-ar putea să te gândești la afaceri.

Balanță

„Esti foarte sensibil astăzi, așa încât bine este, mai ales în prima parte a zilei, să stai deoparte de iureșul cotidian. Ocupă-te doar de activități ușoare și încearcă să comunici cât mai puțin cu ceilalți. Sufletul tău are nevoie de odihnă și de o reorientare a priorităților. Spre seară îți revine tonusul și poftă de a trăi, bucurând anturajul cu prezența ta.

Scorpion

Se pare că ziua este dedicată prietenilor și protectorilor. Dialoguri, vești, sfaturi, toate se îngrămădesc în jurul tău. Vei fi nevoit să selectezi cu atenție doar ce îți este de folos. Există divergente de opinii și concepte între ține și ceilalți, însă sunt aspecte pasagere și nu trebuie să le iei în seamă. În după-amiază zilei organizează o mică petrecere pentru cei dragi.

Citește mai departe aici!

În articolul

Horoscop 30 Iunie - Săgetător: Astrele te indeamnă la negocieri profesionale. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x