HOROSCOP 30 noiembrie - BERBEC: Ai răbdare, lucrurile se vor aranja favorabil până la finalul acestei zile

Publicat pe 30.11.2016 la 00:55 Actualizat pe 30.11.2016 la 01:01

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 30 noiembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 30 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Dialogurile cu persoanele aflate în străinătate sunt de bun augur. Posibil să fie vorba ori despre aranjarea unei vacanțe viitoare, ori despre parcurgerea unor studii de lungă durată în străinătate. Demersurile pentru toate acestea pot fi deocamdată amânate sau nu cum îți dorești tu. Ai răbdare, pentru că lucrurile se vor aranja favorabil până la finalul acestei zile.

Taur
Ziua este potrivită achitării facturilor, altor tipuri de datorii și relaționării cu instituțiile financiare. Datorită unor nevoi ale membrilor familiei sau datorită faptului că trebuie să reamenajezi casă sau grădină ești tentat să te implici în împrumuturi de lungă durată. Ar fi bine să te rezumi la cheltuieli strict necesare și să eviți acumularea datoriilor de orice fel.

Gemeni

Relațiile parteneriale te provoacă mult la începutul acestei săptămâni. Cu partenerul de viață este posibil să ai discuți din cauza anturajului tău apropiat care îți obstrucționează mult progresul personal sau profesional. În relația cu colaboratorii poate fi vorba despre faptul că îți arogi prea multe drepturi în activitățile comune și prea puține îndatoriri.

Rac

Ai mult de lucru la serviciu și chiar dacă ai sta acasă, tot ai fi ocupat cu treburile gospodărești de rutină. Hărnicia de care dai dovadă îi poate deranja pe ceilalți, pentru simplul motiv că tu muncești și primești aprecierile șefilor sau celor dragi, dar se pare că primești și promisiuni de mărire a veniturilor. Fii prudent la sănătate, deoarece este vulnerabilă.

Leu
Veselia de care dai dovadă îi poate molipsi și pe cei dragi. Numai de tine depinde, atât buna dispoziție proprie, cât și cea a persoanei iubite sau a copiilor. Planifica activități recreative agreate de toată lumea din preajmă ta. Evită însă excesele culinare sau eforturile fizice. După-amiază îndreaptă-ți atenția către îndatoririle profesionale.

Fecioară

Dorința de a stă acasă, printre membrii familiei este prezentă. Îți sunt favorizate treburile gospodărești și alcătuirea planurilor de îmbunătățire a condițiilor de locuit. Este bine să verifici atent sursele de foc, pentru că se pot produce avarii greu de observat și remediat. Spre seară, fii deschis dialogului pașnic cu cineva drag.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 30 noiembrie - BERBEC: Ai răbdare, lucrurile se vor aranja favorabil până la finalul acestei zile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x