HOROSCOP 6-12 februarie. Sfaturi prețioase de la specialiști pentru această săptămână

Publicat pe 07.02.2017 la 18:00 Actualizat pe 07.02.2017 la 18:09

Afla aici care sunt punctele tale forte, in aceasta saptamana, si de ce trebuie sa te feresti!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru săptămâna cuprinsă între 6 și 12 februarie. În materialul următor, ai câteva sfaturi și recomandări pentru această perioadă!

Berbec
Săptămâna asta e plină de lucruri neașteptate – ocolișuri, surprize și schimbări de paradigme. Indiferent cât de detaliate sunt planurile tale și cât de clar crezi că este drumul pe care te afli, în viață apar momente în care cele mai bune proiecte sunt întârziate de circumstanțe neprevăzute. Deși la prima vedere această întârziere poate fi neplăcută, ea ascunde o surpriză ce te conduce către o nouă aventură. Bucură-te de această schimbare, căci ea face parte dintr-un plan, care e posibil să nu se potrivească întocmai cu agendă ta. Relaxează-te și renunță la control, căci surprize minunate te așteaptă.

Taur
Invidia, gelozia și posesivitatea sunt trăsături de caracter la care e bine să fii atent în această perioadă. Ai tendința de a fi opac la idei noi în ceea ce privește relațiile apropiate, dar amintește-ți că a te agăță strâns de ce iubești, sau de ceea ce-ți dorești, blochează fluxul natural în viață ta. Renunță la a forță o ușă sau o minte să se deschidă, și lasă-i pe ceilalți să fie. Relația ta originară este cu ține însuți și cu Dumnezeu, iar toate celelalte relații decurg din această. Pentru a atrage, vindecă, sau echilibra o relație acordă-ți ție o mai mare atenție și ai încredere că ești pe drumul bun.

Gemeni
Iertarea este vindecătorul sufletului. Această perioadă este benefică pentru liniștirea inimii, a sufletului și a minții, vindecarea fiind aspectul predominant în viață ta acum. E posibil să ai dorință de a studia sau aprofundă diverse tipuri de terapii care îți pot dezvoltă capacitatea ta naturală de a restabili starea de sănătate a celorlalți. Fii conștient de amprenta pe care o lași pe acest pământ sacru și în viață ta, și indrepata-ți pașii pe calea vindecării. Poți să începi prin echilibrarea relației cu familia, în special cu acea persoană al cărei nume îți vine în cap în timp de citești această și râzi cât de des poți, căci râsul îți deschide inimă, și îți deschide calea către energia vindecătoare.

Rac
Această perioadă este favorabilă unei reevaluări a vieții tale pentru a vedea ce zone necesită a fi echilibrate. Probabil că ai acordat mai multă atenție unor aspecte în detrimentul altora, dar acum a sosit momentul să îți găsești stabilitatea interioară alegând să fii centrat și în armonie. Renunță la acțiunile bazate pe tiparele ego-ului, care îți transformă existența într-un mediu steril, și reactivează-ți spiritul creativ alegând activități care implică dânsul, pictură sau muzică. Important este să-ți exprimi latură artistică și să te readuci în fluxul vibrațiilor pozitive.

Leu
Încă mai păstrezi lucruri care îți amintesc de trecut? Este casă ta plină cu obiecte care îți readuc în minte amintiri diferite? E timpul să faci curățenie în casă și în gânduri, să renunți la bagajul emoțional care te ține blocat în a vedea ce îți este cu adevărat necesar. Eliberează-te și lasă Universul să îți aducă acele lucruri care sunt în acord cu inima ta și creează spațiu pentru nou. Acum este momentul să alegi care dintre dorințele tale vin cu adevărat din inimă și să ai încredere că ești pregătit să le permiți să se materializeze în viața ta. Amintește-ți că acel răspuns mult așteptat vine doar din interiorul tău.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 6-12 februarie. Sfaturi prețioase de la specialiști pentru această săptămână

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x