HOROSCOP 6 decembrie - BERBEC: Fii cât mai discret și orientează-ți atenția spre planurile personale

Publicat pe 06.12.2016 la 08:13 Actualizat pe 06.12.2016 la 08:22

Specialistii au realizat previzizunile astrale pentru 6 decembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 6 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Detașează-te de cotidian, fii cât mai discret și orientează-ți atenția spre planurile tale personale. Sufletul tău are nevoie de liniște, vorbe bune și sfaturi. Posibil să te necăjească afecțiuni vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. O discuție purtată în secret, cu cineva din mediul profesional, îți va lămuri multe aspecte de la locul de muncă.

Taur
Puțin probabil să te înțelegi astăzi cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional. Și totuși vei fi atras către aceste persoane într-un mod greu de explicat în cuvinte. Pare să te încânte felul lor de a fi și a acționa. Fii prudent și nu luă de bun chiar tot ce observi sau ce îți place pe moment la alții.

Gemeni

Vei fi bine văzut astăzi în anturajul socio-profesional, fiind posibil chiar să primești, pe lângă felicitările aferente muncii depuse, și responsabilități noi sau o funcție importantă într-un grup de lucru. Totuși, undeva în fundalul acestui segment de viață, deziluziile pândesc și oricând pot ieși la iveală în văzul tuturor. Fii modest, realist și evită himerele!

Rac
Ești animat de gânduri mărețe, idealuri înalte și ai dori să schimbi lumea în totalitate. Contextul astral de astăzi îți deschide noi orizonturi mentale și foarte ușor vei observă că, de fapt, lumea este bine așa cum este, doar percepțiile și nevoile tale se schimbă. Ești inspirat, vizionar, intuitiv și vorbești frumos și cu folos.

Leu

Sunt posibile temeri legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Există predispoziții la frământări legate de planul material și de câștigurile tale personale. Ai încredere că se lucrează de undeva din Univers la bunăstarea ta. În a doua parte a zilei sunt momente favorabile pentru a înțelege sensurile ascunse ale evenimentelor în care ești implicat.

Fecioară
Relațiile pateneriale sunt disonanțe, fiind posibil chiar să renunți la o colaborare veche sau să-ți expui punctele de vedere într-un mod tranșant. Pentru că subiectivismul și emotivitatea sunt accentuate ar fi bine să vorbești numai după ce te-ai gândit bine și mai ales strictul necesar. Numai de ține depinde gestionarea corectă a tuturor relațiilor tale.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 6 decembrie - BERBEC: Fii cât mai discret și orientează-ți atenția spre planurile personale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x