HOROSCOP 9 februarie. Planetele se aliniază împotriva unei zodii!

Publicat pe 08.02.2018 la 21:45 Actualizat pe 08.02.2018 la 22:01

Berbec Cineva iti reproseaza modul in care ai actionat intr-o situatie, insa tu ai facut ceea ce ai considerat ca este mai bine. Nu-i lua in seama pe cei care comenteaza de pe margine. Mergi mai departe. Taur Graba strica treaba uneori, dar nu ai incotro. Esti nevoit sa te misti repede astazi daca vrei sa reusesti sa faci tot ceea ce ai in plan, altfel pierzi prea mult si nu-ti permiti acum. Gemeni Ai ocazia sa faci ceva ce iti doresti de multa vreme. Te implici cu totul si uiti de ceva important. Esti atat de fericit, incat nici nu mai conteaza ce se intampla in jurul tau azi. Rac Ai muncit mult saptamana asta, asa ca nu te mai gandesti decat la weekend-ul care urmeaza. Ti-ai facut deja program cu familia si vrei sa ajungi cat mai repede acasa. Incearca sa-i explici asta si sefului care tocmai te suna. Leu Ceva ce are legatura cu viata personala iti ocupa toata ziua. Nu te mai intereseaza nimic altceva, nici macar la mesajele insistente pe care le primesti de la job. Vezi sa nu ratezi ceva important. Fecioara E aproape weekend, dar tu nu ai timp sa te gandesti la asta. Esti o persoana ambitioasa si vrei sa termini ce ai inceput. Nu este prima oara cand te prinde noaptea la birou, scrie Ziua de Cluj. Balanta Un eveniment ce trebuia sa aiba loc abia saptamana viitoare te ia prin surprindere. Recunosti ca esti nepregatit, dar esti gata sa improvizezi ceva. Te poti baza si pe ajutorul surprinzator al cuiva din familie. Scorpion Cunosti o persoana influenta care te va ajuta mult in cariera. Poti spune ca incepi o etapa noua din viata. Pana si pe plan sentimental se va simti schimbarea, relatia cu persoana iubita e tot mai stransa. Sagetator Esti cam distrat astazi si asta nu este tocmai bine. Cineva profita de asta si iti atrage atentia in prezenta unui superior. Abtine-te sa comentezi gestul, dar tine-l minte. Capricorn HOROSCOP 9 februarie. Pare că planete se aliniază împotriva unei zodii. Ești tu aceea?

HOROSCOP 9 februarie. Pare că planete se aliniază împotriva unei zodii. Ești tu aceea?

Berbec. Cineva iti reproseaza modul in care ai actionat intr-o situatie, insa tu ai facut ceea ce ai considerat ca este mai bine. Nu-i lua in seama pe cei care comenteaza de pe margine. Mergi mai departe.

Taur. Graba strica treaba uneori, dar nu ai incotro. Esti nevoit sa te misti repede astazi daca vrei sa reusesti sa faci tot ceea ce ai in plan, altfel pierzi prea mult si nu-ti permiti acum.

Gemeni. Ai ocazia sa faci ceva ce iti doresti de multa vreme. Te implici cu totul si uiti de ceva important. Esti atat de fericit, incat nici nu mai conteaza ce se intampla in jurul tau azi.

Rac. Ai muncit mult saptamana asta, asa ca nu te mai gandesti decat la weekend-ul care urmeaza. Ti-ai facut deja program cu familia si vrei sa ajungi cat mai repede acasa. Incearca sa-i explici asta si sefului care tocmai te suna.

Leu. Ceva ce are legatura cu viata personala iti ocupa toata ziua. Nu te mai intereseaza nimic altceva, nici macar la mesajele insistente pe care le primesti de la job. Vezi sa nu ratezi ceva important.

Fecioara. E aproape weekend, dar tu nu ai timp sa te gandesti la asta. Esti o persoana ambitioasa si vrei sa termini ce ai inceput. Nu este prima oara cand te prinde noaptea la birou, scrie Ziua de Cluj.

Balanta. Un eveniment ce trebuia sa aiba loc abia saptamana viitoare te ia prin surprindere. Recunosti ca esti nepregatit, dar esti gata sa improvizezi ceva. Te poti baza si pe ajutorul surprinzator al cuiva din familie.

Scorpion. Cunosti o persoana influenta care te va ajuta mult in cariera. Poti spune ca incepi o etapa noua din viata. Pana si pe plan sentimental se va simti schimbarea, relatia cu persoana iubita e tot mai stransa.

Sagetator. Esti cam distrat astazi si asta nu este tocmai bine. Cineva profita de asta si iti atrage atentia in prezenta unui superior. Abtine-te sa comentezi gestul, dar tine-l minte.

Capricorn. A fost o saptamana lunga si te simti obosit. Mai ai doar cateva ore pana incepe weekend-ul, dar seful iti aminteste de un termen limita care se apropie. Fa ce ai de facut la job ca sa nu ai probleme.

Varsator. Weekend-ul bate la usa, dar tu ai parte de o zi agitata: discutii aiurea cu sefii, intalnire ratata din cauza traficului, partenerul de viata iti reproseaza ca nu l-ai ajutat cu ceva... Daca continui in felul asta, risti sa te imbolnavesti.

Pesti. Esti stresat. Evenimentul programat in weekend se apropie si tu nu ai reusit sa te ocupi de tot ceea ce trebuia sa faci. Relaxeaza-te, mai ai timp, trebuie doar sa te organizezi. Precis gasesti si pe cineva dispus sa te ajute.

În articolul

HOROSCOP 9 februarie. Planetele se aliniază împotriva unei zodii!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x