HOROSCOP. Ce ne așteaptă în săptămâna 20-26 februarie

Publicat pe 17.02.2017 la 15:02 Actualizat pe 17.02.2017 la 15:15

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru saptamana cuprinsa intre 20 si 26 februarie.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru săptămâna cuprinsă între 20 și 26 februarie. Adlă din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Luna Nouă din data de 26 februarie se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că se anunță o săptămână favorabilă meditației și introspecției, cu atât mai mult dacă lucraţi la voi înşivă și vă preocupă dezvoltarea personală. Este posibil, de asemenea, să aveţi senzații intense de deja-vu. Gândiţi-vă ce pot însemna!

Taur
În afara zilei de 22 februarie, nu se anunță presiuni prea mari din partea astrelor asupra sănătăţii. Miercuri, este posibil să aveţi de-a face cu o criză existențială sau de spiritualitate, lăsând să vă frământe întrebări ale căror răspunsuri ştiţi și voi că nu le puteți găsi. Poate dacă v-aţi bucura de lucrurile neînsemnate, aţi vedea că nu are rost să rămâneţi în acea stare.

Gemeni
Luna Nouă din ziua de 26 februarie se formează tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că se deschide un nou capitol în viața voastră profesională. Dacă vă doriţi să urcaţi o treaptă pe scara socială și/sau profesională, acum este momentul să acţionaţi. Se prea poate ca peste două săptămâni să apară primele semnale că vă îndreptaţi în direcția cea bună.

Rac
Luna Nouă din 26 februarie se perfectează în casa filozofiei de viață, semn cum că săptămâna aceasta compasiunea și iertarea ar trebui să se numere printre principiile după care vă orientaţi în orice situație. Dacă aţi trecut prin evenimente însemnate de curând, acum ar fi timpul să trageţi unele învățăminte și să le incorporaţi în sistemul vostru de valori și credințe.

Leu
Luna Nouă din data de 26 februarie se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că săptămâna aceasta pot avea loc evenimente importante încât să agite puţin apele în care vă scăldaţi. Oricare ar fi natura acestora, gândiţi-vă că acestea au misiunea de a vă testa limitele! Veţi ajunge departe dacă treceţi testul la care vă supun acestea.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP. Ce ne așteaptă în săptămâna 20-26 februarie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x