Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

Publicat pe 02.03.2018 la 14:42 Actualizat pe 02.03.2018 la 14:50

Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

În weekendul 3-4 martie, astrologii lansează un avertisment: nu luați decizii importante în plan financiar. Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

ZODIA BERBEC

Sabata, puteti avea succes intr-o calatorie de afaceri. Fiti atent ce vorbiti cu persoanele care va insotesc. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema de natura sentimentala. Duminică, in urma unei vesti de la o ruda din departare, este posibil sa fiti nevoit sa va schimbati programul si sa plecati intr-o calatorie in interesul familiei. Ar putea fi vorba despre starea de sanatate a unei rude varstnice.

ZODIA TAUR

Dimineata de sambata sunteti foarte activ la locul de munca si va intelegeti bine cu colegii si cu superiorii. Parcugeti o perioada favorabila in plan profesional. In ceea ce priveste sanatatea, nu se intrevad probleme deosebite. Sambata dupa-amiaza s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va juca un rol important in viata dumneavoastra. Duminică nu prea aveti spor, oricat v-ati stradui, din cauza ca nu stati foarte bine cu simtul practic.

ZODIA GEMENI

Sunteti in forma si se pare ca va ganditi sa incepeti noi activitati pentru familie si camin. Partenerul de viata si familia va sprijina. S-ar putea sa va preocupe micile dificultati financiare cu care v-ati confruntat in ultima vreme. Un eveniment neasteptat care are loc in cursul diminetii e duminica v-ar putea da tot programul peste cap. Cu prilejul unui drum in interes personal, aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana care va va fi de mare ajutor pentru reusita unei afaceri.


***Citește și horoscopul lunii martie și ”Horoscopul săptămânii 5-11 martie” și ”Zodiacul chinezesc 2018. Iată în ce lună îți va merge cel mai bine”***


ZODIA RAC

In prima parte a zilei de sambata sunteti apreciat pentru entuziasmul de care dati dovada in plan profesional. Va simtiti bine la o intalnire cu prietenii si este posibil sa fiti invitat la o petrecere. Duminica este posibil sa nu va simtiti in forma, asa ca fiti precaut si sa nu va asumati niciun risc. Din cauza starii de confuzie pe care o resimtiti, capacitatile fizice si intelectuale pot fi diminuate. Puteti petrece seara in compania celor dragi, dar ar fi bine sa evitati discutarea unor subiecte controversate, care ar putea conduce la tensionarea atmosferei.

ZODIA LEU

Sambata este o zi buna pentru a va ocupa de probleme financiare. Ar fi bine sa evitati orice fel de speculatii. Daca aveti de luat decizii importante, ascultati-va intuitia! Duminica, in prima parte a zilei, aveti tendinta de a fi cam confuz si nehotarat in relatiile cu cei din jur, atat in plan profesional cat si in viata personala. Ar fi bine sa evitati discutiile si initiativele importante. Daca vi se propune o colaborare sau o asociere, va sfatuim sa nu va grabiti sa luati o decizie.

ZODIA FECIOARĂ

Se pare ca sunteti plin de entuziasm si pus pe schimbari. Acum este un moment bun pentru a face planuri de viitor. Ziua de sambata este favorabila investitiilor, afacerilor si calatoriilor in interes personal. Puteti avea succes in tot ce faceti. Profitati de acest context astral favorabil! Duminica, insa, sunteti indispus din cauza problemelor financiare cu care va confruntati de ceva timp. Pastrati-va calmul si evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta din familie.

ZODIA BALANȚĂ

Sambata sunt sanse sa incasati bani atat de la serviciu, cat si dintr-o afacere. Daca bugetul va permite, aveti posibilitatea sa faceti o investitie rentabila pe termen lung. In prima parte a zilei de duminica, aveti tendinta de a fi hipersensibil si confuz, ceea ce va poate impiedica sa luati decizii corecte. Este indicat sa va limitati la activitati de rutina si sa acordati mai mult timp odihnei si relaxarii.

ZODIA SCORPION

Se pare ca sunteti foarte increzator in fortele proprii si dati dovada de spirit de aventura. Sambata este o zi favorabila calatoriilor in interesul familiei, care va pot prilejui un succes nesperat in plan financiar. Seara aveti ocazia sa petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata. Nu este exclus sa primiti vizita unor rude. In prima parte a zilei de duminica s-ar putea sa fiti indispus din cauza ca nu reusiti sa rezolvati tot ce v-ati propus. Nu este cazul sa insistati, fiindca riscati sa faceti greseli greu de reparat.

ZODIA SĂGETĂTOR

Sambata, s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu va ocupati destul de problemele casei. Ar fi bine sa primiti criticile cu calm si sa incercati sa ii intelegeti punctul de vedere. Si duminica relatiile cu cei din jur pot fi putin tensionate in prima parte a zilei, din cauza ca nu reusiti sa ii intelegeti corect. Nu este indicat sa luati decizii importante in activitatea profesionala si in afaceri, fiindca puteti pierde mult.

ZODIA CAPRICORN

Se pare ca nu parcurgeti o perioada prea buna in plan financiar. Puteti gasi o modalitate de a creste veniturile daca incercati o abordare noua sau neconventionala a domeniului dumneavoastra de activitate. Spiritul de aventura si optimismul va determina sa va asumati riscuri. Duminica nu luati decizii importante in domeniul profesional. Daca aveti o controversa cu partenerul de viata in ceea ce priveste banii sau investitiile pentru locuinta, nu insistati, fiindca s-ar putea sa nu aveti dreptate.

ZODIA VĂRSĂTOR

Sambata reusiti sa treceti mai usor peste grijile cotidiene, gratie entuziasmului si optimismului cu care incepeti ziua. Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti planuri pentru o calatorie mai lunga impreuna cu persoana iubita. In prima parte a zilei de duminica s-ar putea sa intampinati dificultati in comunicarea cu cei din jur. Este momentul sa va adunati gandurile si sa incercati sa lamuriti neintelegerile.

ZODIA PEȘTI

Este recomandat sa fiti cat mai prudent. Sambata sunteti predispus la greseli din neatentie, care va pot cauza pierderi financiare. Duminica nu este o zi buna pentru intalniri cu prietenii si nici pentru calatorii in interes de afaceri. Starea de hipersensibilitate pe care o resimtiti va ingreuneaza comunicarea cu persoanele din anturaj. Nici tranzactiile comerciale nu sunt recomandabile, fiindca este foarte probabil sa iesiti in pierdere. In plan sentimental, insa, parcurgeti o perioada favorabila.

Sursa: eastrolog.ro.

În articolul

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x