Horoscop Decembrie: Capricorn - Schimbari neasteptate, decizii radicale si renuntari subite, in plan profesional

Publicat pe 01.12.2017 la 12:45 Actualizat pe 01.12.2017 la 12:55

Horoscopul lunii Decembrie pentru toate zodiile!

Berbec

Zona cea mai sensibila, in prima parte a lunii decembrie, este cea a relatiilor si parteneriatelor, unde au loc opozitii, conflicte, lupte pentru putere si dreptate. In cazul unor Berbeci, pot avea lor rupturi subite in relatii.

Mercur retrograd le aduce in vedere necesitatea de a schimba si revizui filozofie de viata, ideile, dorintele si obiectivele. Dar si planurile de calatorie se pot schimba.

Sanatatea se poate imbunatati, aceasta depinzand foarte mult de psihicul Berbecilor.

Bani: foarte multa determinare pentru castiguri si accesarea unor fonduri, dar e bine sa aiba si masura in ambitiile lor.


Zodia Taur
Mercur retrograd in Sagetator se ocupa de reglarea segmentului financiar si restabilirea echilibrului. E posibil sa apara plati restante, sa fie nevoie sa inapoieze niste bani sau sa recupereze bunuri, bani care li se cuvin.

Multa energie in zona relatiilor, acolo unde Taurii trebuie sa aiba grija la presiunea prea mare pe care o pun pe ceilalti pentru a obtine atentie, confirmari, dovezi de iubire si de atasament. Totusi, e o luna cu multa pasiune, iar unii Tauri au parte de experiente intense si frumoase, curajoase.

Sanatate: sa aiba mai multa grija de ei, in loc sa fie atenti numai la ceilalti si sa se relaxeze.

Gemeni
Viata Gemenilor este extrem de dinamica si, pe alocuri, plina de neprevazut, in decembrie.

Dragoste si relatii: aici e multa zbatere, apar neintelegeri, ies la iveala anumite frustrari si nereguli, dar vestea buna este ca au o perioada buna pentru a le lamuri, revizui, corecta. Si anumite parteneriate se cer schimbate, sau regulile de functionare a acestora.

Bani si munca: foarte multa energie, mult de lucru, determinare, curaj si hotarare. Gemenii fac acum cat n-au facut tot anul, iar rezultatele sunt foarte bune.

Sanatate: sunt heirupisti si tind sa se suprasolicite. Trebuie sa fie prudenti si sa se ingrijeasca de problemele mai vechi. Vestea buna este ca le sunt solutiile la indemana.

Rac
O luna pasionala, intensa, Racii sunt energizati de Marte si Jupiter in zona iubirii si creativitatii, astfel ca in multi Raci se trezeste un devotament fara margini si multa determinare in ceea ce vor sa creeze pentru placerea lor. Pentru unii Raci, decembrie trezeste sentimente profunde si inedite de iubire, pasiune. Descopera ceva ce le place sa creeze.

Munca : multe schimbari, revizuiri, reconfigurari au loc in zona muncii. Au de operat cu informatii derutante, care se bat cap in cap. Trebuie sa fie rabdatori si foarte atentie la detalii care celorlalti le scapa. Chiar daca e multa vanzoleala, aceasta luna e edificatoare pentru ei.

Sanatate: aici Racii inca e necesar sa fie atenti, de altfel multi vor aduce modificari substantiale in stilul de viata. Poate se apuca de sport, schimba dieta, reiau investigatii.

Leu
O luna cu multa forfota in zona relatiei amoroase si a proiectelor. Apar informatii contradictorii, e multa confuzie, dar si mult chef de aventura. Poate fi plina de experiente amoroase indraznete, pentru unii Lei, aceasta luna. Unii nativi simt nevoia sa-si revigoreze relatia existenta sau sa gaseasca pe cineva cu care sa simta ca traiesc cu adevarat.

Multa energie primeste zona familiei si caminului, probabil aici investesc foarte mult timp, atentie si pasiune.

Munca si bani: pot sa-si creasca veniturile prin explorarea unor talente care au stat la macerat si nu le-au folosit pana acum. Sau pot scoate proiecte din sertar si le pot duce la bun sfarsit.

Fecioara
Atentia Fecioarelor pare sa fie indreptata mai mult catre camin, liniste, armonie. E un moment de reconstructie a increderii in plan personal si a reinstaurarii sentimentului de siguranta. Unele Fecioare investesc in imbunatatiri in camin sau repara diverse prin casa.

Bani si munca: pana pe 9 decembrie, sa evite tranzactiile si demersurile cu risc crescut si sa-si protejeze finantele. In rest, exista vesti si situatii neasteptate, unele de bun augur

Sanatate: aici nu sunt motive de ingrijorare, cu exceptia cazului in care se neglijeaza in exces, prin stress, agitatie, preocupare.

Balanta

O luna in care comunicarea poate fi precara, in sensul ca nu reusesc sa exprime clar ceea ce vor, nu se fac bine intelesi sau le sunt rastalmacite vorbele. Asadar, sa fie rabdatori si sa ia in calcul aceasta predispozitie.

Multa energie primeste zona banilor, mai ales dupa 9 decembrie, cand Marte ajunge in Scorpion. Este o perioada prolifica pentru Balante, care iau initiativa spre a-si imbunatati statusul financiar prin propriile forte.

Vulnerabila este zona relatiei de cuplu si a imaginii publice, in prima saptamana a lunii, cand se pot rasturna situatii, se pot lua decizii pripite si e necesara, deci, prudenta in toate.

Scorpion
Scorpionii se simt vulnerabilizati pana pe 9 decembrie, au sentimentul unor jocuri de culise, invidii si rivalitati. Nu pot controla lucrurile si asta ii face sa fie nervosi, nelinistiti, frustrati. Se pot trezi in situatia de a fi fortati sa accepte ceva ce nu pot controla, o schimbare facuta sau decisa deja demult, sau de catre altcineva.

Dupa 9 decembrie, isi recapata puterea, hotararea, determinarea si sunt gata sa faca ordine in viata lor, sa ia decizii taraganate pana acum, sa fie stapani pe ei. Sunt capabili si de experiente amoroase de o maxima intensitate.

Foarte multa energie fizica, de care profita si pot chiar sa abuzeze, provocand dezechilibre in corp, deci atentie.

Finantele sunt in mari schimbari si reevaluari. Lucrurile sunt amestecate, exista posibilitatea atat a unor blocaje cat si a unor castiguri suplimentare.

Sagetator
Cum Mercur retrogradeaza in Sagetator si cum multe planete se aduna aici, e posibil ca in luna decembrie sa nu prea aiba stare si nici liniste. Sunt multe detalii de analizat, comparat si folosit, multe decizii de revizuit si/sau de luat, multe relatii de evaluat.

Totul pare sa aiba legatura cu relatiile si cu felul in care isi gestioneaza si modereaza tensiunile sau isi negociaza pozitia. Insa au suficienta bunavointa sa caute si sa gaseasca cea mai buna cale.

Sanatate: e necesara prudenta in toate si in fiecare moment. Sa evite sa forteze unele lucruri si sa astepte momentul potrivit.

Capricorn
Sunt posibile schimbari neasteptate, decizii radicale si renuntari subite, in plan profesional, in prima parte a lunii. Oricum, acest segment de viata este intors pe toate fetele si e posibil abia la finalul lunii sa inteleaga ce au de facut.

Sanatate: o luna care aduce multa sensibilitate Capricornilor, asa ca ei trebuie sa se ingrijeasca si sa-si acorde un ragaz necesar pentru introspectie, vindecare emotionala, meditatie, smerenie.

Decembrie poate fi o luna a izolarii pentru multi Capricorni, mai ales pana pe 23, finalul lunii fiind mult mai destins si bun cu ei.

Sunt posibile insa si proiecte de grup sau participarea la tot felul de evenimente sociale, mai ales daca lupta pentru o cauza comuna.

Varsator

Au loc reevaluari in ce priveste anturajul, prietenii, proiectele. Sa aiba grija la zvonurile numeroase care circula si sa nu ia de bun totul. Apar detalii neluate in calcul pana acum, apar informatii despre oamenii din jur, unele ii dezmagaesc, altele ii ajuta. Au multa deschidere catre ceilalti si catre a imbunatati viata sociala.

Cariera este in flacari. Enorm de multa energie primeste aceasta zona, de la Jupiter si Marte, asa ca e un moment excelent pentru a se expune, pentru a face demersuri curajoase si a castiga putere si autoritate.

Pesti
Pestii se ocupa sau sunt cu gandul la viitorul lor. Sunt foarte hotarati sa invete ceva, sa intreprinda niste actiuni care sa le asigure un loc bun intr-un context social si professional. Au trecere in fata unor persoane cu influenta, deschid niste usi importante, sunt extrem de determinati, ceea ce li se intampla rar.

Au loc reconfigurari si schimbari in sectorul carierei, apar multe informatii care in prima faza ii confuzeaza, dar in final ii ajuta sa se lamureasca cum stau.

Atentie la deciziile riscante in materie de bani, in prima saptamana in special.

În articolul

Horoscop Decembrie: Capricorn - Schimbari neasteptate, decizii radicale si renuntari subite, in plan profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x