Horoscop Duminică, 17 Decembrie: Se încheie un capitol din viață! Pierzi unii prieteni, dar se face loc pentru altii

Publicat pe 16.12.2017 la 20:22 Actualizat pe 16.12.2017 la 20:32

Prevziziunile zilei pentru toate zodiile

Berbec

In acest weekend, atentia iti va fi atrasa de relatiile cu anturajul apropiat si de activitatile comune cu acesta planuite de multa vreme. Contextul astral din aceste zile te va ajuta sa-ti selectezi persoanele carora le vei mai acorda sprijin si incredere de acum incolo. Pot intra in discutie calatoriile de orice fel si programele de instruire personala. Vorbeste cat mai putin si controleaza-ti reactiile.



Taur
Segmentul financiar, in speta folosirea si administrarea resursele materiale comune cu altii vor cunoaste un final de etapa. Pentru ca a inceput un proces de schimbare a surselor tale de venit din munca desfasurata, se va pune punct unor situatii financiare in care tu cheltuiai mai mult decat ceilalti. Se recomanda prudenta si discretie!

Gemeni
Finalul acestei saptamani va accentua relatiile parteneriale. Atat in relatia de cuplu, cat si in cele profesionale de acum incolo vor interveni alti termeni si alte conditii de desfasurare. Posibil sa apara finaluri neasteptate, turnuri interesante, dar al caror inteles il vei percepe abia peste cateva saptamani. Evita discutiile ample si provocarile celorlalti!

Rac
Este bine sa te odihnesti la finalul acestei saptamani. Exista multe tensiune in preajma ta, esti vulnerabil si risti sa se declanseze afectiuni cu efecte pe termen lung. Abordeaza cu totul altfel munca si implicatiile ei. Sunt momente in care ar trebui sa lasi deoparte totul si sa-ti controlezi gandurile, reactiile si sa te detasezi de tot si toate.


Leu
Relatiile sentimentale contra relatiile cu prietenii! Aceasta reprezinta tema acestui weekend. In plan sentimental se va intoarce o fila, fie ca este vorba de persoana iubita, fie despre copii. Eenrgia acestor zile iti aduce turnuri, poate chiar finaluri neasteptate si greu de inteles. Fii prudent si lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc. Orice final anunta un alt inceput.

Fecioara
Zilele acestea ar fi bine sa le petreci acasa, alaturi de membrii familiei. Posibil sa apara urgente in plan profesional si sa fii nevoit sa lucrezi. Cumva se finalizeaza o etapa personala in relatiile familiale, dar exista inca multe chestiuni nelamurite. Foarte accentuate sunt legaturile de familie si a sprijinul celor dragi. Temperanta si bunavointa!

Balanta
O multitudine de ganduri iti trece prin minte la finalul acestei saptamani. Sunt accentuate tensiunile interioare, dar asta te ajuta sa intelegi anumite aspecte privitoare la relatiile cu anturajul apropiat si la actiunile comune cu acesta. De unele persoane te vei desparti definitiv pentru ca nu mai corespund nevoilor tale actuale. Odihneste-te mai mult!

Scorpion
In acest weekend se vor petrece lucruri interesante la capitolul financiar. Poate fi vorba despre cheltuieli, despre primirea unor sume de bani, cadouri sau favoruri de la cei apropiati. Iti este favorizata lamurirea unor chestiuni financiare, materiale care de multa vreme trenau in fundalul vietii cotidiene. Fii prudent si nu te lasa impresionat de himerele castigurilor usoare!

Sagetator
Sunt zile foarte importante, pentru ca este vorba despre un final de etapa vizavi de tot ce te inconjoara. Ai sanse minunate de a te desprinde din relatii si situatii neptorivite, dar si de a te orienta spre alte trasee de viata. Starile tale interioare sunt fluctuante si de aici si felul in care relationezi cu ceilalti lasa de dorit. Controleaza-ti reactiile si odihneste-te!

Capricorn
Zilele acestui weekend iti aduc tendinta la izolare si o mare dorinta de a-ti revizui planurile de viitor. Mentalul este agitat si cu greu poti comunica cu ceilalti sau hotari clar ce sa faci mai departe. Sanatatea este vulnerabila, de aceea ingrijeste-te pe indelete. Alimentatia potrivita, muzica de relaxare si compania persoanelor dragi te ajuta mult.

Varsator
Contextul astral din aceste zile te impulsioneaza sa inchei un capitol important legat de prieteni si persoane care te-au sprijinit pana acum in plan socio-profesional. Cu toate ca este dificil de inteles ce se petrece cu adevarat in acest segment, cel mai bine este sa pastrezi o distanta sanatoasa fata de aceste persoane. Pierzi unii prieteni, dar se face loc pentru altii.

Pesti
Finalul acestei saptamani predispune la multe razgandiri vizavi de planurile tale personale si profesionale trasate pana acum. Energia astrala din aceste zile, te ajuta sa-ti orientezi atentia mai mult spre familie, relatii cu neamurile, planuri domestice care vizeaza imbunatatirea conditiilor din spatiul in care locuiesti. Reuniunile cu multa lume sunt disonante.

În articolul

Horoscop Duminică, 17 Decembrie: Se încheie un capitol din viață! Pierzi unii prieteni, dar se face loc pentru altii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x