Horoscop DUMINICĂ, 23 IULIE: Berbec - Iubirea și relațiile vor cunoaște un nou nivel! Consolidări, cuceriri noi, apariția unui copil

Publicat pe 21.07.2017 la 17:19 Actualizat pe 21.07.2017 la 17:26

Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec

Iubirea si implicatiile ei vor cunoaste o noua etapa in viata ta, datorita aspectului de Luna noua ce se formeaza in Leu la finalul acestei săptămâni. Daca esti implicat intr-o relatie mai veche, aceasta se poate reconfigura si consolida. Insa foarte posibil este sa te orientezi spre cuceriri noi. Pentru unii nativi se anunta aparitia unui copil. Pentru cei care au deja copii, relatiile cu acestia se vor schimba.

Taur

Aspectul de Luna noua ce se formeaza in Leu in acest weekend iti aduce noutati in plan familial. Poate fi vorba despre schimbarea locuintei, despre achizitionarea unor bunuri patrimoniale de valoare sau vanzari ale unor terenuri sau case. Oricum schimbarea, innoirea sunt cuvintele de ordine. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si foarte usor se pot isca discutii. Fii intelegator si deschis catre nevoile celorlalti.

Gemeni

Weekend-ul este potrivit pentru intalniri si dialoguri cu rudele si prietenii apropiati. Duminică se va forma aspectul de Luna noua in Semnul Leului, aspect care iti va aduce in preajmă oameni noi, alaturi de care vei lega prietenii pe termen lung. Mentalul iti este rascolit, astfel incat ar fi bine sa vorbesti cat mai putin si sa eviti deciziile majore. Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema importanta.

Rac

Se anunta o noua etapa de castig din munca desfasurata la un serviciu, datorita aspectului de Luna noua ce se va forma in Semnul Leului, în acest weekend. Este posibil să primești o sumă considerabilă de bani sau cadouri deosebite. Tentatia cheltuielilor este la cote înalte, de aceea fii prudent. O rudă sau un prieten apropiat poate profita de câștigurile tale, sub diverse pretexte. Recomandabil este să faci economii și să fii cât mai discret vizavi de bugetul tău.

Leu

Esti vedeta weekend-ului, datorita formarii aspectului de Luna noua in Semnul tau zodiacal. Beneficiezi de multa energie si de sanse deosebite de a-ti schimba personalitatea si modul de relationare cu ceilalti. Sunt momente favorabile pentru a incepe un program de ingrijire corporala, pentru innoirea garderobei si pentru trasarea unor noi planuri de viata. Ar fi bine sa te gandesti si la dezvoltarea ta personala prin participarea la cursuri si studii specifice.

Citiți mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop DUMINICĂ, 23 IULIE: Berbec - Iubirea și relațiile vor cunoaște un nou nivel! Consolidări, cuceriri noi, apariția unui copil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x