HOROSCOP duminică, 3 septembrie: RAC - Se întrezăresc venituri noi, poate chiar moșteniri sau bunuri pe care să le folosești în comun cu alții

Publicat pe 03.09.2017 la 09:10 Actualizat pe 03.09.2017 la 09:20

Ce le rezerva astrele nativilor astazi, 3 septembrie.

Iată care sunt previziunile pentru duminică, 3 septembrie.

Berbec

În relațiile cu prietenii bate vântul schimbării. La sfârșitul acestei săptămâni este bine să te gândești pe îndelete la prietenii vechi și la persoanele care te susțin în plan profesional. Vei descoperi lucruri intersante despre relațiile dintre voi, poate chiar vei află mici secrete legate de felul în care aceste persoane s-au raportat la relația cu ține. Vei fi sprijit de contextul astral, obținând astfel informații de un real folos.

Taur

În plan profesional se conturează debutul unei etape. Ești sprijinit din astral, aspect câte te va impulsiona să-ți modifici, pe termen lung, statutul social și poziția în cadrul unui grup profesional. Se pare că vei fi ajutat de prieteni, dar și de persoanele din anturajul profesional în care activezi. Totul este să eviți asumarea unor responsabilități care te depășesc. Duminca, bucură-te de compania celor dragi.

Gemeni

Minunate idei vor prinde contur, în aceste zile, în ceea ce privește relațiile profesionale care implică colaborări cu străinătatea. Energia acestor zile de weekend te sprijină în materializarea unor planuri vechi, fie de a călători în scop turistic, pentru studii, fie pentru a lucra departe de locurile natale. Totodată sunt momente bune de a luă contact cu filozofii noi de viață. Duminică vei fi înconjurat de multă lume.

Rac

Pe neașteptate, ți se vor deschide variante noi de câștig de la și prin alții. Se întrezăresc venituri noi, poate chiar moșteniri sau bunuri pe care să le folosești în comun cu alții. Sâmbătă sunt posibile altercații cu partenerul de viată, moment care va declanșă noi pârghii în viață ta. Poate fi vorba despre finanțări ale unor proiecte vechi, în care ești implicat sau urmează să te implici. Ferește-te de investiții pe termen lung!

Leu

Schimbări în plan partenerial! Cu toate că vei fi foarte surprins de intorsătura pe care o vor luă aceste relații, tot vei fi tentat să rămâi legat de unele persoane sau situații care s-au dovedit clar nefavorabile ție. Ești susținut de oameni de încredere și de bună calitate pentru a-ți orienta eforturile spre noi orizonturi relaționale. Fii deschis și îndrăznește să schimbi radical tot ce nu îți mai este de folos.

Fecioară

Se pare că trebăluiești de zor, fie că stai acasă, că te afli la serviciu, fie că mergi în vizită la cineva apropiat. Hărnicia este trăsătură ta de bază la finalul acestei săptămâni, pentru că primești energie în acest sens. Ar fi bine să te gândești la modificarea stilului și programului de viață, pentru a evită suprasolicitarea fizică și mentală. Ai grijă la sănătate, dar și la relațiile de muncă!

Balanță

Finalul acestei săptămâni îți aduce noutăți la capitolele domestic și amoros. Sunt momente excepționale pentru a-ți revizui relațiile sentimentale și nevoile afective. Chiar dacă ușor pot apărea scântei în relațiile cu persoană iubită sau copiii, cu puțină răbdare și dorință sinceră de a lămuri lucrurile în plan sentimental, vei reuși să rezolvi totul favorabil și ție și celorlalți. Duminică poți întâmpina niscai probleme de sănătate.

Citește continuarea aici.

În articolul

HOROSCOP duminică, 3 septembrie: RAC - Se întrezăresc venituri noi, poate chiar moșteniri sau bunuri pe care să le folosești în comun cu alții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x