HOROSCOP joi, 24 august - GEMENI: Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt tensionate

Publicat pe 23.08.2017 la 20:54 Actualizat pe 25.08.2017 la 08:41

Iată care sunt previziunile astrale pentru cele 12 zodii, pentru ziua de joi, 24 august.

Foto: Pixabay

Iată care sunt previziunile astrale pentru cele 12 zodii, pentru ziua de joi, 24 august.

Berbec
Relațiile socio-profesionale sunt tensionate, fiind posibile multe răsturnări de situație. Comunicarea este invăluită în umbră și una se gândește, altă se spune și cu totul alta se înțelege. De aceea, ferește-te de discuții importante dau de semnarea documentelor. A doua parte a zilei îți aduce idei bune legate de partenerul de viată și de colaboratori.

Taur

Energia zilei te predispune la multă forfotă atât în plan personal, cât și în plan profesional. Colegii îți pun bețe în roate, de aceea fii prudent și ocupă-te doar de îndatoririle tale. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există posibilitatea apariției erorilor.

Gemeni

Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt tensionate, dar este ultima încrâncenare pe acest segement de viață pentru multă vreme de acum încolo. Este bine să accepți starea reală a situației dintre tine și persoana iubită sau copii și să le acorzi încrederea și libertatea de care au nevoie. Schimbarea mentalității tale vizavi de cei dragi este cea mai bună soluție.

Rac

Ziua îți poate aduce multe tensiuni acasă, printre membrii familiei. Este bine să lămuresti chestiunile familiale sau patrimoniale trenante, deoarece ai toate șansele de a găsi soluții viabile și de a dizolva animozitătile. După-amiază, organizează o reuniune familială-surpriză în care să îi provoci pe ceilalți la depănarea amintirilor plăcute.

Leu

Ziua te predispune la multe drumuri pe distante scurte. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvențe și aducătoare de informații controversate. Fii prudent, ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. Imboldul de a-ți mărturisi fătis disprețul sau dezaprobarea fată de cele discutate în preajma ta îți poate crea neplăceri pe termen lung.

Fecioară

Capitolul financiar îți creează neliniști astăzi. Este posibil să primești bani, însă deocamdată se pare că lista ta de cheltuieli urgente are nevoie de un buget mult mai mare. Recomadabil este să îți selectezi atent prioritătile și să lași deoparte mofturile sau ajutorarea altora. Veștile privind modificarea salarizării tale la locul de muncă abundă din toate părtile.

Balanța

Ar fi minunat dacă ai reuși să te detașezi de tumultul cotidian și dacă te-ai ocupa numai și numai de tine. Energia vitală este fluctuantă, de aceea hrăneste-te sănătos și evită eforturile fizice prea mari. Emoțiile sunt accentuate, existând riscul să fii subiectiv în aprecieri sau decizii. După-amiază te vei simți mai bine. Relaxează-te la o suetă cu cineva drag și de încredere.

Scorpion

Intrigile bănuite la locul de muncă pot prinde contur vizibil astăzi. Însă, concluziile tale pot fi eronate. Deocamdată, adună informații și gândește-te pe îndelete la ceea ce se petrece în domeniul profesional în care activezi. Sănătatea este precară, dar nu se recomandă astăzi consultații și analize medicale. Odihnă, dieta potrivită, dialogurile cu oamenii dragi te ajută mult.

Săgetător

Este bine să stai departe de prieteni sau așa-zișii sustinători. Aceștia te pot sfătui să-ți schimbi locul de muncă, să faci investiții sau credite, ba chiar să le oferi lor bani sau bunuri sub formă de împrumut. Gândirea și comunicarea sunt subiective, existând riscul de a luă decizii greșite sau de face promisiuni nefondate. Spre seară, confortul casei și membrii familiei îți vor aduce alinare.

Capricorn

Domeniul profesional te solicita din plin. Ești vedeta contextului socio-profesional în care activezi, dar și printre membrii familiei, astăzi ești faimos. Tendința de a riposta la orice remarcă sau gest din partea celorlalți îți poate aduce neplăceri. Fii intelegător, ai răbdare și ascultă atent ceea ce ți se spune. Spre seară te vei simți mai bine.

Vărsător

Mentalul îți este răscolit și cu greu poți să îți aduni gândurile. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, de aceea fii prudent atât în dialoguri, cât și dacă este vorba despre semnarea documentelor sau luarea deciziilor importante. Demersurile legate de călătorii, de abordarea unor programe de instruire personală sau profesională pot cunoaște amanări sau răsturnări de situație.

Pești

Ziua este favorabilă achitării facturilor, dar și pentru lămurirea unor chestiuni bănești comune cu partenerul de viață, rudele sau colabotatorii profesionali. Legat de banii și bunurile adminstrate și folosite împreună cu alții există deocamdată multă nemulțumire. Restricțiile financiare sunt frecvențe, existând și variantă să te împrumuți sau să amâni unele plăți.

În articolul

HOROSCOP joi, 24 august - GEMENI: Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt tensionate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x