Horoscop LUNI, 31 IULIE: Vărsător - Discuții aprinse cu șefii! Schimbările profesionale sunt pe cale să se producă!

Publicat pe 30.07.2017 la 14:26 Actualizat pe 30.07.2017 la 14:57

Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec

Banii si bunurile comune cu altii sunt tema principala a acestei zile. Traversam o perioada in care ti se deschid noi variante de castig prin intermediul altora, dar fii foarte prudent. Ce favoruri ti se ofera acum, va trebui sa le dai inapoi undeva, candva, cu varf si indesat. Foloseste totul cu masura. Daca ai datorii neachitate, ingrijeste-te de ele. De evitat investitiile, imprumuturile si asocierile in afaceri!

Taur

Relatiile parteneriale iti dau batai de cap inca din prima zi a saptamanii. Bine ar fi sa verifici parteneriatele si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Desprinde-te de cele vechi si pregateste-te pentru altele noi. Esti prea implicat in orice altceva, insa mai putin in viata de familie. De retinut ca tot acasa te vei intoarce dupa ce se va sfarsi iuresul din sectorul partenerial.

Gemeni

Foarte multa zarva se anunta la serviciu. Esti foarte ocupat, tot timpul apar indatoriri noi, insa plata se lasa asteptata. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului renal. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Dozeaza-ti eforturile, mananca sanatos si hidrateaza-te suficient. Dupa-amiaza va trebui sa rezolvi o situatie comuna cu un partener.

Rac

Astazi esti creativ si demonstrezi mult chef de aventuri. Relatiile sentimentale si cele cu copiii iti pot umbri sufletul, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu brio. Este nevoie sa-ti schimbi atitudinea, conceptiile si doleantele vizavi de iubire si implicatiile ei. In acest sens, de mare folos ti-ar fi aprofundarea unui hobby sau studiul artelor.

Leu

Casa si familia iti vor solicita toate eforturile astazi. Este nevoie sa te ocupi pe indelete de treburile gospodaresti. Verifica atent instalatiile de gaze si de apa, deoarece se pot produce avarii greu de remediat. Un membru al familiei poate avea probleme de sanatate sau juridice. Fii alaturi de cei dragi, dar ofera-ti ajutorul numai in cazul in care ti se cere. Prudenta la cheltuieli!

Fecioară

Inceputul saptamanii te poate pune pe drumuri. Fie ca esti nevoit sa vizitezi o ruda sau un prieten care se afla la ananghie, fie trebuie sa pleci in scop profesional. Verifica atent detaliile calatoriei si evita implicarea excesiva in treburile altora. Daca esti implicat in vreo forma de scolarizare, ar fi bine sa te bazezi doar pe fortele tale. Dusmanii ascunsi stau la panda si pot reactiona vehement cand te astepti mai putin.

Balanță

Esti preocupat de castigurile obtinute in urma muncii depuse la un loc de munca. Ceea ce e culmea este ca ai sanse sa primesti bani, insa totodata vin si avertismente legate de cheltuiala acestora. Recomandabil este sa faci economii si sa eviti acordarea imprumuturilor, indiferent despre cine si ce este vorba. Energia vitala este fluctuanta, existand riscul sa-ti afecteze treburile propuse pentru astazi.

Scorpion

Debordezi de energie astazi. Starile tale de spirit sunt fluctuante si asta iti poate crea neplaceri in relatiile cu ceilalti. Ocupa-te serios de trupul si sufletul tau. Programeaza-ti tratamente de infrumusetare, sedinte de masaj sau plimba-te prin magazinele preferate. Prudenta la relatiile cu sefii sau colegii de serviciu, deoarece in domeniul profesional se ascund multe hibe greu de patruns!

Citește mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop LUNI, 31 IULIE: Vărsător - Discuții aprinse cu șefii! Schimbările profesionale sunt pe cale să se producă!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x