Horoscop SÂMBĂTĂ, 12 august: Gemeni - Ar fi bine să nu-ți divulgi planurile de viitor, pentru că unii ar putea să profite de pe urma lor. Evită să dai replici dure

Publicat pe 11.08.2017 la 20:28 Actualizat pe 12.08.2017 la 09:12

Care sunt previziunile pentru sambata,12 august.

Ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi. La ce trebuie să fii atent dacă nu vrei să suferi.

Berbec

Energia de care beneficiezi la sfarsitul acestei saptamani este la cote mari si ar trebui sa o canalizezi in activitati care presupun efort fizic si mental. Ai avea succes la cumparaturi pentru innoirea garderobei, la exercitii fizice la o sala, la tratamente de ingrijire corporala si la inceperea unei diete de sezon. Pe de alta parte ar fi bine sa te gandesti la planuri noi de viata si la o abordare diferită a evenimentelor cotidiene.

Taur

Zilele acestea ar fi bine sa fii retras. Energia vitala este la cote minime, iar organismul obosit. Sistemul renal si capul sunt vulnerabile, de aceea fii prudent si ingrijeste-te mai mult. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca diagnosticul si recomandarile ar putea fi eronate. Dupa-amiezele mergi la plimbare sau stai de vorba cu cei dragi.

Gemeni

La finalul acestei saptamani se intrezaresc multe intalniri si discutii cu prietenii. Tensiunile mocnesc în umbră, de aceea fii prudent. Ar fi bine sa nu-ți divulgi planurile de viitor, pentru ca unii ar putea sa profite de pe urma lor. Roiește în jurul tau un protector important, care îți va oferi informații prețioase legate de sfera profesionala. Selecteaza infomatiile primite si evită să dai replici dure.

Rac

Weekend-ul anunta evenimente cu multa lume. Ochii si urechile lumii sunt ațintite asupra ta, de aceea ai mare grija cum te prezinți. Ceilalti te vor provoca destul de mult. Alege-ti cuvintele cu grija si vorbeste doar atunci cand esti intrebat. O discutie cu un sef sau cu reprezentantul unei institutii oficiale te poate pune într-un con de umbra. Partenerul de viata sau cei de afaceri te sprijina putin si in orice moment iti pot crea neplaceri.

Leu

Zilele weekend-ului iti aduc discutii si intalniri cu persoanele aflate departe de granițele țării. Unele informatii te pot necaji, insa ai rabdare si incredere ca timpul lucreaza in favoarea ta. Pe de alta parte ar fi bine sa te gandesti la propria ta instruire personala si profesionala. Daca esti deja implicat in vreo forma de instruire sunt posibile altercatii cu profesorii, instructorii sau colegii. Traversezi o perioada delicata vizavi de relatiile cu ceilalti si foarte usor se pot isca controverse.

Citiți mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Horoscop SÂMBĂTĂ, 12 august: Gemeni - Ar fi bine să nu-ți divulgi planurile de viitor, pentru că unii ar putea să profite de pe urma lor. Evită să dai replici dure

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x