Horoscopul Lunii SEPTEMBRIE - Leu: cea mai importantă lună din an pentru tine, Vărsător - progres în carieră

Publicat pe 30.08.2017 la 09:38 Actualizat pe 30.08.2017 la 10:27

Previziunile lunii pentru toate zodiile.

Berbec

Relațiile amoroase și cele de prietenie sunt foarte încercate de-a lungul acestei luni. Finaluri și începuturi, însă toate punctate cu note bizare. Se răstoarnă bunul mers al oricărei relații de acest fel și nimic nu va mai fi ca înainte. Discuții de anvergură, posibil reluarea unor acțiuni comune cu unele persoane dragi, dar și controverse pe măsură. La serviciu este mult de lucru, iar colegii îți cam obstrucționează munca și elanul. Se recomandă prudență la tot ce ține de documente, echipamente de lucru, comunicare, pentru că sunt posibile avarii și dialoguri sterile. Bazează-te numai pe eforturile tale. Unele afecțiuni pot recidiva în special cele cardiace și cele legate de sistemul digestiv. Odihnește-te conștient și lasă grijile deoparte!

Taur

Evenimentele principale ale lunii se vor regăsi în segmentul domestic și în cel profesional. La serviciu, probabil că din cauza remunerației precare sau a beneficiilor nesatisfacătoare iei decizii majore privitoare la finalizarea unei etape importante. Totuși fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că sunt posibile discuții aprinse și retragerea unor responsabilități care te puneau cumva într-o postură de conducere. Acasă, în familie este multă forfotă, discuții și acțiuni domestice importante cu efecte pe termen lung. Se conturează o nouă etapă fie prin schimarea reședinței, fie prin vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale scumpe. Verifică atent instalațiile de foc și de aer din spațiu locativ, deoarece sunt posibile avarii serioase.

Gemeni

Foarte dinamice sunt relațiile cu anturajul apropiat pe tot parcursul acestei luni. Discuții purtate pe tonuri înalte, controverse, călătorii pe distanțe scurte pentu a rezolva diverse personale și profesionale, un amalgam de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de urmărit și controlat. Este vremea să-ți stabilizezi sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața și acțiunile. Desprinde-te din relațiile toxice și orientează-te spre oameni noi, progresiști care să te ajute să evoluezi pe toate planurile vieții. Cultivă gândirea pozitivă, întrucât mentalul este destul de răscolit, fiindu-ți uneori dificil să relaționezi cu ceilalți. În a doua parte a lunii se lămuresc relațiile parteneriale, unele finalizându-se definitiv.

Rac

Se conturează noutăți financiare pe tot parcursul perioadei analizate. Se încheie o etapă de câștig de la și prin alții, asta însemnând că se pot reozlva moșteniri, partaje personale și profesionale sau se pot lămuri demersuri legate de instituții financiare. Este nevoie de prudență și discernământ vizavi de tot ce ține de cheltuieli și investiții, întrucât există o tendință de a exagera sau de a te grăbi. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca desfășurată la un job, fiind posibil fie sarcini de lucru noi care îți măresc, în timp, veniturile, fie apare o ofertă de colaborare deosebită. Dar, în umbră există interese meschine și nu este chiar ceea ce pare. Analizează pe îndelete totul și evită deciziile majore mai ales după 13 August.

Leu

Este cea mai importantă perioadă din acest an pentru tine, deoarece energia sa te predispune la schimbări majore pe toate planurile vieții. Rezervă momente, zile în care să te gândești numai la cum dorești să se defășoare viața ta de acum încolo, vizualizează intens asta cu cele mai mici detalii și ai încredere că Universul îți va răspunde pe măsură. Totul este să eviți exagerările și implicarea în treburile celorlalți. Pe de altă parte, sănătatea întregului organsim este fluctuantă, fiind posibile manifestarea unor afecțiuni ale sistemului circulator, ale inimii, ale ochilor sau ale coloanei vertebrale. Odihnește-te conștient și plimbă-te mai mult în aer liber. Finaluri clare în relațiile parteneriale, fie că este vorba despre o relație matrimonială, fie despre una profesională.

Fecioară

O perioadă în care este bine să fii discret, să-ți rezolvi treburile personale departe de ochii și urechile curioșilor și nu în ultimul rând să te ocupi de sănătatea și îngrijirea ta personală. Există conflicte în umbră creionate de unii colegi din câmpul muncii. De aceea, ferește-te de aceste persoane și evită să-ți povestești slăbiciunile chiar oricui. Deocamdată pare că femeile îți sunt prietene, dar este doar o aparență. Se pot accentua afecțiuni legate de sistemul circulator, de inimă, de coloană vertebrală și de ochi, deci ascultă-ți semnalele organismului și ia-le în serios. În plan profesional se conturează un final de etapă, fie prin finalizarea unor sarcini de lucru importante, fie prin modificarea termenilor și condițiilor de desfășurare a activității profesionale.

Balanță

Relațiile cu prietenii se remarcă pe tot parcursul lunii. Întâlniri, discuții importante, acțiuni comune, planuri socio-profesionale, toate se amestecă într-un carusel interesant, dar, uneori, dificil de înțeles. De unele persoane din acest anturaj te vei desprinde definitiv, pentru că vei observa că îți obstrucționează progresul. Evită dialogurile contradictorii și escaladarea conflictelor. Ceva din segmentul amoros se va reconfigura sau încheia, fiind vorba atât de o relație sentimentală, cât și de relația cu copiii, ai tăi sau ai altora. Prudență, răbdare, toleranță! Sunt șanse să legi prietenii noi și să te implici în proiecte noi. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te pe îndelete.

Scorpion

Segmentul financiar este în continuare vulnerabil, dar cumva se îmbunătățesc lucrurile din a doua jumătate a lunii. Totuși evită investițiile majore și planuri financiare de anvergură. Foarte dinamic este segmentul profesional. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt tensionate, existând un risc major de conflict și discuții aprinse. Se recomandă prudență fie că este vorba despre figurile autoritare din câmpul muncii, fie de cele din familie. O etapă se încheie, o alta se deschide. Membrii familiei te susțin puțin sau deloc în planurile tale profesionale, dar nu le subestima opiniile. Relații tumultoase cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional.

Săgetător

Relațiile cu străinătatea, dar și studiile au o importanță deosebită pe parcursul acestei luni pentru tine. Poți călători pe distanțe lungi, poți lua legătura cu persoane străine sau te poți gândi la o nouă etapă de viață într-o țară străină sau departe de locurile natale. Ai nevoie să abordezi un alt sistem al valorilor morale și spirituale, o nouă filozofie de viață. Îți sunt favorizate dialogurile cu oameni erudiți, participarea la seminarii și cursuri filozofice, de dezvoltare personală sau profesională. Gândirea și comunicarea sunt umbrite, existând riscul neînțelegerilor de tot felul. Evită graba și discuțiile contradictorii! Se reiau discuții și activități profesionale, mai ales cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale.

Capricorn

Se reconfigurează segmentul financiar, în mod special secțiunea bani și bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Pe de o parte, veniturile tale obținute dintr-un loc de muncă se modifică sau se răstrâng major. Este nevoie de prudență în gestionarea cheltuielilor, dar și vizavi de planurile de investiții pe termen lung. Sunt șanse de a obține sprijin material din partea unor rude, unor cunoscuți sau din partea partenerului de viață. Dar ceva este ascuns, știut parțial sau distorsionat. Se recomandă prudență și evitarea deciziilor majore care te implica cumva material pe termen lung. Relațiile cu străinătatea sunt dinamice mai ales din 13 August, fiind posibile răsturnări de situație deosebite.

Vărsător

O lună foarte importantă pentru tine, deoarece ai șanse deosebite de progres, de renunțare la tipare mentale și comportamentale perimate și de a începe o nouă etapă de viață. Cu toate că energia perioadei te poate obosi mult, cu puțin efort și bunăvoință o vei depăși cu bine. În primul rând, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator, pe inimă, coloană vertebrală și ochi, bine fiind să asculți semnalele organismului și să te tratezi corespunzător. În al doilea rând, relațiile parteneriale încep un trend ascendent, în sensul că se reconfigurează cele vechi, se termină cele nepotrivite, dar se conturează premisele altora noi, de o cu totul altă anvergură. Însă există în umbră interese meschine și adevăruri parțial expuse, deci fii vigilent.

Pești

Dinamismul din segmentul profesional te poate obosi mult de-a lungul acestei luni. Se reconfigurează activitatea profesională, condițiile de muncă și se modifică relațiile colegiale. Practic se deschide o nouă etapă în câmpul muncii, dar există hibe ascunse greu de înțeles și depistat acum. Fii prudent, discret și evită discuțiile aprinse! Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organsim, așa încât rezervă momente regulate de odihnă, detașare de cotidian și plimbări în aer liber. Schimbări majore și definitive în rutina zilnică, în stilul de viață, dar posibil și în alimentație. Este vremea să te ocupi serios de tine și nevoile tale personale.

În articolul

Horoscopul Lunii SEPTEMBRIE - Leu: cea mai importantă lună din an pentru tine, Vărsător - progres în carieră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Localnicii din Bosanci, furioşi pe hoţul care a furat capacele maşinii de poliţie. "O necinstire adusă comunei"
a1.ro
Culiță Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru logodnica sa. Primele imagini cu noul bolid de lux al Danielei
HelloTaste.ro
Brownie cu zmeură și fistic. Un desert irezistibil
Catine
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
useit.ro
Cât costă un telefon vechi Nokia 3310. Prețul la care a ajuns în 2022
as.ro
Ce s-a ales de satul unde Gigi Becali și-a trimis 300 de oi. Gest memorabil pentru o bătrână de 85 de ani: „Domnul ăsta a venit de mai multe ori!”
Antenastars
Ioana Ginghină are o soră secretă. De ce nu şi-au vorbit niciodată: "Mi-ar fi plăcut să..."
Spynews
Ingredientul pentru cel mai bun gem de gutui. Puține gospodine știu
x