Horoscopul zilei 23 august. FECIOARA: Te simți destul de bine în pielea ta astăzi, iar Luna în tranzit prin semnul tău astral te ajută în tot

Publicat pe 23.08.2017 la 08:34 Actualizat pe 23.08.2017 la 08:50

Iata care sunt previziunile astrale pentru astazi, 23 august.

De astăzi, începe Zodia Fecioarei. Iată care sunt previziunile astrologice ale specialiștilor pentru ziua de azi, 23 august.

Berbec

Astăzi este muncitor, responsabil și dorești ca tot ceea ce faci să iasă ca la carte. Ești cel mai aspru critic al tău și nu îți accepți nicio greșeală. Sunt favorabile activitățile care necesită mult simț al răspunderii, perseverență și mai ales răbdare. Acum este cel mai bine să rezolvi orice sarcină ți-a rămas din zilele anterioare și care se încadrează în atmosfera zilei.

Taur

Ai parte de o zi frumoasă pe care merită să o petreci desfășurând activități care te inspiră și care îți aduc un plus de energie. Nu este o zi potrivită pentru munca de rutină, ci din contră, merită să ieși puțin din ritmul cotidian. Ești creativ, intuitiv, original și ai spirit de inițiativă. De altfel, ești susținut în orice activitate care îți pune la treabă simțul estetic și creativitatea.

Gemeni

Astăzi, gândul pare să îți fugă la o chestiune de ordin familial sau la o discuție pe care ai avut-o cu persoana iubită. Oricum, Luna în tranzit prin casa familiei și căminului îți activează acest sector de viață, declanșând în tine dorința de a te implica mai mult în activități domestice sau de a te retrage la liniștea căminului pentru câteva ore de repaos.

Rac

Este o zi propice pentru a găsi metode, căi, mijloace de a spori sau de a investi resursele bănești sau pentru a-ți acoperi spatele în cazul asumării unor riscuri financiare. De asemenea, azi poți găsi soluții pentru a ieși dintr-o situație păguboasă mai veche și poți cere explicații pentru niște experiențe încurcate care au avut loc în ultima perioadă.

Leu

Ești mai interesat decât în mod obișnuit de câștig și poți accepta să desfășori o activitate, dar nu intainte de a stabili un preț. Pentru tine cam orice are un preț astăzi. Pe de altă parte, datorită muncii și conștiinciozității de care dai dovadă este posibil să te bucuri chiar de un câștig material sau de susținerea unei persoane cu funcție înaltă.

Fecioară

Te simți destul de bine în pielea ta astăzi, iar Luna în tranzit prin semnul tău astral te ajută în tot ceea ce ține de autoexprimare. Dai o atenție destul de mare felului în care te percep ceilalți, așa că poți schimba mici detalii care țin de imaginea ta socială. Spiritul de inițiativă de care dai dovadă te ajută să desfășori orice îți propui fără să aștepți de la alții să preia frâiele situației.

Balanța

Ziua este propice activităților de ordin intelectual sau spiritual. Este posibil să te simți din când în când lipsit de energie, motiv pentru care sfatul meu este să eviți suprasolicitarea sau stresul. Ai tendința de a te retrage departe de aglomerație, mulțime și zgomot, pentru că ai nevoie să-ți conservi resursele interioare și energia.

Scorpion

Ziua se dovedește a fi favorabilă sub aspectul relațiilor sociale, activităților de grup sau relațiilor de prietenie. De altfel, natură altruistă de care dai astăzi dovadă, te poate împinge să dăruiești mai mult decât îți poți permite. Încearcă să eviți cheltuielile în exces sau darurile scumpe.

Săgetător

Luna în aspect tensionant cu Soarele tău natal îți poate aduce stări emoționale fluctuante, momente de incertitudine sau indispoziție. Cu siguranță nu este una din cele mai bun zile pentru inițierea unor chestiuni importante, însă merită toată atenția ta un proiect sau o activitate din plan profesional.

Capricorn

Luna în tranzit prin casa a 9-a îți activează zonă călătoriilor, deplasărilor îndepărtate, contactului cu țările străine și activităților de ordin intelectual. De altfel, este o zi propice în cazul în care dorești să începi studiul unei limbi străine sau ai de susținut un examen. Tinzi să filosofezi destul de mult și cauți persoane care reușesc să te stimuleze la nivel mental prin inteligența lor sau prin artă de a comunică.

Vărsător

Astăzi poți avea parte de evenimente care vin să declanșeze în tine nevoia de transformare sau schimbare într-un anumit domeniu de viață. Ești foarte curios și dai dovadă de o intuiție financiară de invidiat. Prezența Lunii în casă a 8-a vine să te rasplateaca cu o sumă de bani la care nu prea te aștepți.

Pești

Astăzi ai tendința de a te dedica destul de mult persoanelor din jurul tău, uitând oarecum de tine. Simți nevoia de a fi lângă cineva sau de a-ți împărtăși gândurile, iar lucrul acesta te poate face dependent de prezența celorlalți. De altfel, tranzitul Lunii în casa relațiilor și parteneriatelor poate veni cu dorința de a clarifica o relație importantă din viața ta.

În articolul

Horoscopul zilei 23 august. FECIOARA: Te simți destul de bine în pielea ta astăzi, iar Luna în tranzit prin semnul tău astral te ajută în tot

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x