Horoscopul zilei: GEMENI: atenţie la sănătate! Recurgeţi la tratamente naturiste

Publicat pe 27.11.2016 la 08:50 Actualizat pe 27.11.2016 la 09:01

Evitati tensiunile in familie.

Berbec

Chestiunile financiare ce privesc banii si bunurile comune cu alții alcatuiesc subiectul principal al acestor zile de weekend. Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Se pot pune in discutie aspecte legate de mosteniri sau de partaje, in cazul unui divort. Izul conflictelor și proceselor legale este la cote mari.

Taur

Finalul săptămânii accentuează hibele existente în relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre partenrul de viață, fie de colaboratori apar discuții aprinse de la, aparent, te miri ce. Este bine să iei în serios cele spuse de ceilalți și să te gândești apoi la un plan de îmbunătățire a situației. Chiar trebuie să pui capăt situațiilor trenante și relațiilor ineficiente.

Gemeni

Ești foarte preocupat, în acest weekend, cu treburile de rutină, fie că te afli la serviciu, fie acasă. Este multa forfotă în zona muncii, însă doar forfotă. Relațiile colegiale sunt tensionate. Bine ar fi sa eviți conflictele si sa te ocupi doar de treburile tale. Sanatatea este vulnerabila, dar remediile naturiste, odihna conștientă și dieta potrivită te pot scoate din impas.

Rac

Capitolul relații sentimentale și relații cu copiii te provoacă mult la finalul acestei săptămâni. Cheful de distractii si aventuri este la cote inalte, dar ar trebui sa tii cont si de starea celor din jur. Persoana iubita îți poate face reproșuri, unele fondate. Astrele iti trimit imbolduri deosebite in zona creativitatii, asa incat poti rezolva orice neplăcere. Amintește-ți și de hobby-urile tale!

Leu

Sunt zile propice activităților casnice în acest weekend. Curateniile generale, reamenajarea spatiului locativ, mutarea intr-o noua locuinta sau reparatiile curente le poti face cu succes. Îți vin idei interesante legate de achizitionarea unor bunuri patrimoniale. Conflictele cu membrii familiei sunt frecvente, de aceea ai nevoie de multa prudență și răbdare.

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce multe răscoliri sufletești, tumult mental și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Prudență, răbdare, toleranță! Foarte ușor se pot isca discuții aprinse de la banalități. Poi afla vesti importante legate de cineva drag. Chiar daca te nemultumesc, privește numai partea buna a lucrurilor. Detașează-te de cotidian!

Balanţă

Cheltuieli cotidiene personale, dar și pentru cei dragi se conturează în zilele acestui weekend. Tentatia cumparaturilor extravagante este la cote inalte si bine ar fi sa fii prudent. Poti primi cadouri si recompense, insa se pare ca autorul lor are un scop bine camuflat. Orienteaza-ti eforturile doar catre treburile usoare. Relaxează-te și ascultă sfaturile celor din preajma ta!

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Horoscopul zilei: GEMENI: atenţie la sănătate! Recurgeţi la tratamente naturiste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x