Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: ești deschis către relații noi

Publicat pe 12.12.2017 la 12:01 Actualizat pe 12.12.2017 la 12:04

Zodia Berbec

Astazi, relatia de cuplu poate cunoaste o stabilizare si armonizare, si asta pentru ca va faceti planuri frumoase impreuna si aveti incredere in viitor. Poate fi un moment de visare, de depasire a limitelor si granitelor, care te motiveaza sa te uiti la posibilitati noi de a merge mai departe schimband parametrii de gandire.

Zodia Taur

Experientele din sfera muncii si sanatatii pot crea liniste interioara si armonie cu cei din jur. Chiar daca te gandesti la o schimbare a stilului de viata si a atitudinii fata de sarcinile zilnice, totul decurge cu mai multa pace si naturalete decat altadata. Ai nevoie de echilibru intre viata de familie si cea profesionala, prin urmare tot ce se intampla acum este pentru crearea acestui echilibru.

Zodia Gemeni

Pentru tine, astazi poate fi o zi de iubire primita si daruita, o zi dedicata persoanei iubite si/sau copiilor, dar si pasiunii, bucuriei, creativitatii. Ti-e mult mai clar acum care este drumul pe care vrei sa-l urmezi pe termen lung, asa ca e momentul sa pui in practica alegerile facute deja in interior, cu incredere si curaj.

Zodia Rac

E momentul adevarului si a unor alegeri mai clare in ce priveste o situatie familiala, relatia de cuplu, casa si caminul. Astazi, chiar daca inca te incearca un sentiment de nerabdare si nu ti-e prea clar ce se zareste la orizont, e necesar sa recunosti care sunt schimbarile benefice, care sunt nevoile tale reale si pasii potriviti de acum incolo.

Zodia Leu

Luna in Balanta sta astazi in zona comunicarii si te invita sa gasesti calea cea mai potrivita si cat mai delicata de a-ti transmite mesajele, fara insa a denatura adevarul si fara compromisuri. Este o zi a negocierii prin definitie, de aceea, inclusiv cu tine e nevoie sa negociezi, pentru a-ti fi cat mai usor indiferent ce intentionezi sa faci.

Zodia Fecioara

In aceste zile, capeti tot mai multa claritate cu privire la derularea unor proiecte sau la relatiile ce constituie un sprijin real pentru a-ti urma visele. Siguranta financiara devine subiectul central al zilei, asa ca ai nevoie sa regandesti niste strategii de castiguri si cheltuieli, astfel incat sa aduci mai multa implinire in acest segment.

Zodia Balanta

Din punct de vedere profesional si financiar, lucrurile se clarifica in aceste zile, adica incepi sa intelegi la ce ti-au folosit experientele si, poate, blocajele, din ultimele saptamani. Cu alte cuvinte, iti vine inima la loc, pentru ca incepi sa zaresti posibilitati de ascensiune si progres. Relational, insa, e nevoie de prudenta, pentru ca exista cutremure la nivel de fundatie si va trebui sa lamuresti unele aspecte mai vechi.

Zodia Scorpion

Cu Luna in Balanta, pentru tine devine vital sa iei distanta de lume, de zgomot si agitatie. Cu cat te implici mai putin in exterior si iti iei timp pentru tine, cu atat mai multe raspunsuri si mesaje vei primi. Mai cu seama ca acum ti se face clar ce vrei sa faci cu viata ta si care e directia in care e potrivit sa te indrepti.

Zodia Sagetator

Luna in Balanta activeaza zona relatiilor sociale si a publicitatii. Astazi, chiar daca esti foarte deschis catre relatii noi, asculta-ti intuitia si nu te lasa distras de promisiuni fara o baza reala sau de atitudinea schimbatoare a celor din jur. S-ar putea sa ai sentimentul ca nu poti conta pe nimeni cu adevarat, asa ca e nevoie sa te concentrezi mai mult pe ceea ce poti tu face.

Zodia Capricorn

Pentru tine este o zi a puterii si autoritatii, a statutului si imaginii. S-ar putea sa fii pus in situatia de a-ti apara locul, pozitia sau macar punctul de vedere, in fata unor persoane cu autoritate. In orice caz, ai nevoie de prezenta de spirit, atentie, dar si flexibilitate si disponibilitatea de a negocia absolut orice ti se cere.

Zodia Varsator

E posibil sa ai un sentiment acut de incertitudine cu privire la viitor, mai ales prin prisma relatiei de cuplu care se cere reformulata in urmatoarea perioada, dar si prin cea a colaborarilor si imaginii publice care sunt supuse schimbarilor si ajustarilor. Cel putini ti-e din ce in ce mai clar care este registrul potrivit in care sa functionezi, profesional vorbind.

Zodia Pesti

Zona finantelor cunoaste astazi un inceput de stabilizare, prin sprijinul acordat de oameni care te apreciaza sau chiar prin propuneri pe care deja de primesti, legat de cariera. Acum este momentul sa profiti de un context favorabil si sa gasesti solutiile necesare pentru a inainta, folosindu-te de creativitate si intuitie.

În articolul

Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: ești deschis către relații noi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x