Lună Nouă în Gemeni: Schimbă-ți gândirea și îți vei vindeca viața! PREVIZIUNI pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 24.05.2017 la 16:39 Actualizat pe 24.05.2017 la 17:26

Principalele caracteristici cu care se vor confrunta nativii zodiacului!

Înțelepciune, protecție, depășirea unei situații aparent fără ieșire, eliberare dintr-o stare toxică. Acestea sunt principalele caractetistici ale zilei de 25 mai, când va fi Lună Nouă în Gemeni. Află, din materialul următor, cum afectează fiecare zodie în parte!

Specialiștii de la adriana-astro.com susțin că Luna Nouă în Gemeni trimite spre noi informații magice, care ne pot schimba ( revolutie) viața. Nu te mai condamna, învinovăți, iubește-te, fii bun cu tine, fă o schimbare radicală în gândirea ta, în comunicare.

Berbec
Luna Nouă în casă III poate aduce “noutăți divine” în relațiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastră. Cum Luna Nouă este o energie benefică unor noi începuturi, lansări, concepții, nașteri, acesta este un moment bun “ creșterea voastra” prin abilitățile voastre de comunicare, prin mintea voastră, prin studiile voastre, prin călătorii scurte. Puteți începe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din călătorii, dintr-un mediu nou. Toate activitățile legate de transport, cumpărături, schimburi de informații cu rudele sunt energizare de acest moment de luna nouă. Puteți să câștigați sau să va cumpărați o mașină, un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/soră se poate îmbunătăți.

Taur
Aspectele financiare vin în centrul atenției. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate în acest timp. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul “ a avea “ într-un mod care să răspundă sufletului vostru și nu dorințelor celorlalți. Puteți descoperi noi modalități de a crește veniturile financiare. Este un moment de noi începuturi legate de contul vostru bancar, echilibrarea vieții voastre relaționale, rude, familie. Schimbă-ți gândirea și îți vei vindeca viața va spune acuma Meduza în Gemeni. “Nu te mai învinovăți, crezi în tine, în valoarea ta, în ceea ce poți face prin tine” va spune această Luna Nouă.

Gemeni
Este un moment destul de personal când va simțiți energici și entuziaști, când viața vă da aripi. Concentrați-va pe schimbarea obiceiurilor personale în așa fel încât să fiți mai încrezători în voi și în relațiile voastre. Noile experiențe aduse de această lunație au rolul de a va pune în lumină. Este o perioadă bună, aducătoare de prietenii utile și durabile, relații noi aducătoare de beneficii. Aveți posibilitatea de a examina, analiza și de a găsi răspunsuri.

Citește aici continuarea!

În articolul

Lună Nouă în Gemeni: Schimbă-ți gândirea și îți vei vindeca viața! PREVIZIUNI pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x