Mesajul Cărților ORACOL pentru săptămâna 14 - 20 August. Cele mai importante previziuni pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 17.08.2017 la 09:40 Actualizat pe 17.08.2017 la 10:17

Ce Carte iti guverneaza saptamana?

Mesajele și ghidarea pentru această săptămâna vin prin intermediul Cărților Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul este creat de Astrocafe și reprezintă o etalare săptămânala cu cărți oracol, câte o carte pentru fiecare zodie.

Acestea oferă ghidare și sprijin pentru toți cei care vin în contact cu informațiile.

Citește, în continuare, mesajele pentru săptămâna 14 - 20 August.

Berbec - Abundență

Momentele în care te simți compet, deopotrivă trupește, intelectual, dar și în planul conștiintei, fac că abundență să fie prezența în viață ta pe toate planurile. Parcurgi o perioadă de înflorire, de armonizare a lumii tale interioare cu cea exterioară. Acest fapt îți aduce sentimentul de a fi complet și împlinit, iar iubirea, compasiunea și generozitatea trebuie să fie impulsul din spatele gândurilor, sentimentelor și acțiunilor tale atunci când intenționezi să-ți creezi o viață prospera și abundență. Deschide-te către a primi mai mult.

Taur - Comparația

Comparația permanență cu cei din jurul tău, te îndepărtează de la cine ești tu cu adevărat, iar rezultatul va fi apariția unui sentiment de inferioritate sau superioritate. Întotdeauna va există cineva mai frumos, mai talentat, mai puternic, mai inteligent sau mai fericit, cel puțin aparent, decât ține. Atunci când nu te compari cu alții, ești tu însuți și îți poți manifestă cu adevărat potențialul maxim. De asemenea, în această perioadă este important să te lași dus de vălul creativității exprimându-te mai ales prin scris, indiferent de formă aleasă.

Gemeni - Luptă

În mintea ta pare să existe un câmp de luptă pe care o mulțime de gânduri se agită continuu. Armură pe care o porți în față lumii îți da iluzia că te afli în siguranță, că nimic nu te poate atinge, dar atât timp cât rănile sunt acoperite, ele nu pot fi vindecate. Renunță la a te simți separat, singur și ai încredere că ești protejat, susținut de către Divinitate, Univers. Lasă în seamă lor toate fricile, judecățile, vinovățiile și simte-te liber să îți trăiești viață cu bucurie. Acordă-ți timp să citești cărți care te atrag și fii atent la mesajele primite prin intermediul lor.

Rac - Outsider

Există posibilitatea să te regăsești într-o situație în care să te simți exclus sau “pe dinafara”, precum copil neajutorat. Rădăcinile acestei ipostaze pot fi adânc înrădăcinate în experiențele trăite în primii ani ai copilăriei, iar acume timpul să te eliberezi de spaimele trecutului, să-ți asumi puterea și maturitatea și să devii conștient de ceea ce ești. În ține sunt toate resursele de care ai nevoie pentru a fi stăpân pe viață și alegerile tale, pentru a fi acceptat sau inclus. Centrează-te în momentul prezent și amintește-ți că nu ești singur.

Leu - Transcederea Iluziei

E momentul să reîncepi să cauți realitatea în interiorul tău și nu în exterior. Renunță la mintea care judecă tot timpul ceea ce se petrece în lumea exterioară și centrează-ți atenția asupra lumii tale interioare. Ești centrul și creatorul propriului tău Univers și ai puterea deplină să-ți creezi acea viață pe care ți-o dorești. Iartă-i pe cei care ți-au “gresit” și eliberează-te de energia trecutului pentru a permite spontaneității și sincronicitatilor să te ghideze pe drumul ales. Nimic nu există la întâmplare.

Fecioară - Compromis

Compromisurile pe care le-ai făcut în ultima perioadă încep să-și arate beneficiile, dar din nefericire gustul lor nu este tocmai plăcut. Una este să ieși în întâmpinarea opiniilor altei persoane, să-i înțelegi punctul de vedere, diferit de al tău, și cu totul altceva este să îți trădezi propriul adevăr. Încearcă să înțelegi de ce cauți aceste compromisuri, căci mai devreme sau mai târziu vei realiză că ele nu îți sunt de nici un folos. Ai încredere în ceea ce-ți spune inimă , căci ea te ajută să rămâi centrat nu doar pe conținut, ci și pe scop.

Citește mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Mesajul Cărților ORACOL pentru săptămâna 14 - 20 August. Cele mai importante previziuni pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x