Prima zi din noiembrie îți va aduce răpunsurile la multe întrebări. Berbec: Nu te impacienta atunci când te simți strâmtorat sau presat, pentru că nu vei găsi soluția de care ai nevoie

Publicat pe 01.11.2017 la 10:11 Actualizat pe 01.11.2017 la 10:16

Iata ce iti rezerva astrele in prima zi din noiembrie.

Berbec

Dacă ții că totul să decurgă așa cum tu îți dorești, tot ce ai de făcut este să ai răbdare-se știe, doar cu răbdarea treci marea. Nu te impacienta atunci când te simți strâmtorat sau presat, pentru că nu vei găsi soluția de care ai nevoie, în cazul în care acționezi din obligație sau teamă. O zi în care este indicat să fii sincer cu ține însuți.

Taur

Este posibil să te trezești într-o altă lume decât în cea în care te obișnuiseși să trăiești. Chiar dacă simți că-ți fuge pământul de sub picioare sau chiar dacă ai senzația că zbori pe covorul fermecat, amintește-ți care este scopul căruia îți dedici resursele și continuă în această direcție. Viziunile pe care astăzi le ai te vor ajută să îți vezi visul realizat.

Gemeni

Deși trăiești cu impresia că ai parte de toată libertatea din lume, astăzi ai mari șanse de a pedală în gol. Și totul se datoreaa doar talentului tău de a-ți împrăștia atenția și energia într-o mulțime de direcții, fără a te concentra cu responsabilitate doar asupra unui singur scop. O zi în care este necesar a-ți alege cu grijă prietenii și prioritățile.

Rac

Nu rămâne blocat într-o singură idee sau doar într-un singur tip de proiect. Este o zi în care simțul observației tale este foarte accentuat, ar fi păcat să nu profiți de acest aspect. Practic, poți visă cu ochii deschiși pentru a descoperi cărări nebătute cu piciorul și drumuri neumblate cu imaginația. Oferă atenție și dragoste persoanei care te iubește.

Leu

Este nevoie să deslușești orice fel de mesaj de natură subliminală de care ai parte, astăzi. Nu te lasă păcălit de aparențe. În același timp, fii cu băgare de seamă în ceea ce privește schimbările radicale de mentalitate-nu orice filosfie pe care o afli ți se potrivește că o mănușa. Nu rupe încă lanțurile care te țin legat de o veche prietenie, chiar dacă ai motive întemeiate să faci acest lucru.

Fecioară

N-ai stare, astăzi. Nu ai stă locului sub nicio formă, așa cum nici copiii nu-și doresc să renunțe la momentele de joacă. Și, deși ești conștient de faptul că ai putea să faci în așa fel încât să îți rezervi puțin timp și pentru ține, te plângi de lucrurile lăsate neterminate și de treburile care păr anu se mai sfârși. Grăbește-te încet, n-au intrat zilele în sac...

Balanță

Deși nu te aștepți, la sfârșitul zilei vei fi realizat mult mai multe decât ți-ai propus. Este posibil să fii îngrijorat de ceea ce crede lumea despre ține, însă nu este nici locul, nici momentul pentru astfel de probleme. În schimb, descrie cu atenție care îți sunt doleanțele și ce anume vrei de la ceilalți; în final, vei fi surprins de promptitudinea cu care ți se va răspunde...

Scorpion

În această zi a săptămânii indicat este să nu îți asumi mai multe responsabilități decât poți onora. Din contra, trage aer în piept și dedică-ți resursele planului pe care deja l-ai pus în aplicare, ducându-l la bun sfârșit. Este nevoie să îți ții promisunile făcute mai demult. Vestea bună este aceea că totul va decurge mult mai bine decât te aștepți.

Săgetător

Pe cât posibil, încearcă să nu dai dovadă de rauvointa. Pari nemilos, deși acest gen de manifestare este departe de a-ți fi caracteristică. Amintește-ți-atunci când dai sfaturi-că fiecare are propriile trăiri și propriul mod de a percepe lucrurile, elemente pe care ar fi bine să le iei în calcul. Alege să fii receptiv, este cea mai ușoară cale către a câștiga noi prieteni, mia ales printre colegi.

Capricorn

Relația cu copiii tăi este cea care îți da bătăi de cap, astăzi.. Indiferent ce decizii alegi să adopți, schimbarea trebuie să fie pe măsură evenimentelor din ultima perioadă. Pe de altă parte, mai ales în cazul relațiilor de familie sau celor tributare ierarhiei de la locul de muncă, ascultă-ți intuiția: forță și puterea ta personală trebuie să fie manifestate cu blândețe pentru a obține ceea ce meriți.

Vărsător

Ziua de astăzi pare mult mai statică decât cea de ieri, în ciudă ultimelor evenimente astrale care au avut loc. Probabil că nicinu îți dai seamă de faptul că ai trecut prin furcile caudine fără a avea parte de urmări, că prin minune. Nu este oz i favorabilă discuțiilor în contradictoriu, purtate cu oamenii la care ții; în definitiv, fiecare are propria filosofie de viață după care se ghidează.

Pești

Multă și agresivă este energia de care astăzi ai parte, ceea ce nu îți este deloc caracteristic. Este important (într-un asemenea caz) să faci ceea ce ceea ce este realitate, de fapt. Ceea ce trebuie nu uiți este faptul astăzi ar trebui fii cel care își dcide propria , dar fără-face pe cei din jur se , din acest motiv.

În articolul

Prima zi din noiembrie îți va aduce răpunsurile la multe întrebări. Berbec: Nu te impacienta atunci când te simți strâmtorat sau presat, pentru că nu vei găsi soluția de care ai nevoie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x